normal þartlarda daralmalar hedefin yatýrým politikasýyla örtüþüyor
giriþim sermayesi þirketlerine fýrsatlar sunuyor
hedefin yükselmesi için hýkaye lazým güzelhaberler lazým vesselam ytd
normal þartlarda daralmalar hedefin yatýrým politikasýyla örtüþüyor
giriþim sermayesi þirketlerine fýrsatlar sunuyor
hedefin yükselmesi için hýkaye lazým güzelhaberler lazým vesselam ytd
Dayý ben ons altýn almayý bilmem zaten gram altýn aldým. Onsun ve dolarýn artacaðýný düþünürsek yüzde 30 yýl sonu için benim için mantýklý. Ben patronun þirket almasýný istemiyorum. Bu benim düþüncem nasýl alýnacaðýný düþünmek bile istemiyorum. Burasý türkiye kimin hangi þirketleri nereden sattýðý nereden bedel biçtiðini biliyorum. Hele hele halka açýk þirketlerde þirket alýmýnda neler döndüðünü çok gördüm. Burada o þirketleri yazmak isimlerini gündeme getirmek dahi istemiyorum. Sen þirket alsin diyorsun ama bize acaba deðerinden bi þirket alacaklarýnýn garantisini kim verir. Halka açýk bir þirketi almadan o alacaklarý þirket hissesini alip bekliyorlar sonra þirketi alýp o þirketi uçuruyorlar. Þirket alýyor bu yerle bir alýyor. Yalan mý dayi bu senaryoyu kaç kere yaþadýk. Kaç þirket aldý ve ardýna taban yedi. Sen þirketi inciginden cincigine tanýyorsun yani pokerdeki gibi onlarin elindeki kartlarý biliyorsun ama bende yerden cekecekleri yeni kartý biliyorum dayi.
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
yaw hehe diyeceðim yýne kýzacaksýn
yahu komutan yýne biþey bilmiyorsun ama destanlar yazýyorsun
giriþim þirketleri nasýl kurulur ortaklarý kimlerdir kaç kiþidir vs.
þirketi 1 kiþi yönetir ama onlarca kiþi ortaktýr portfoylerini yönettirirler
paradan para kazanýrlar en azýnda hedefte en az 30 ..40 kiþinin parasý vardýr
aðanýn geçmiþi sývisini bilmeden yazýyorsun aða çok yakýn zamanda tahmini 10 yýl önce
aracý kurumlarda ücretli calýþan birisiymiþ öyle hedefte katakulli iþler yapamaz
borsada alasýný yapar o ayrý mesele ortaklarýna para kazandýrmak zorunda
bilmem anlata biliyormuyum ytd.
Günaydýn. Ruh halleri fena ama olsun, hedef bahane sohbet þahane...
1,18 destekte kimler var el kaldýrsýn...![]()
Yer Ýmleri