Originally Posted by EMLAK 2,5 ve aşşağısına yazılacam haftaya. verirse ne ala vermezsse keyfi bilir. emlak kardeş tren kalkıyor bak , sonra duymadım ,işitmedim deme
Originally Posted by bdayım emlak kardeş tren kalkıyor bak , sonra duymadım ,işitmedim deme Dayım mübarek kara tren hızında gittiği için kimse panik yapmıyor. Bize hızlı tren lazım artık. Yazdıklarım ve çizdiklerin eğitim amaçlı çalışmalardır. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Originally Posted by Umut0109 Dayım mübarek kara tren hızında gittiği için kimse panik yapmıyor. Bize hızlı tren lazım artık. Yazdıklarım ve çizdiklerin eğitim amaçlı çalışmalardır. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın hatta kağnı arabası bile diyebilirsin az kaldı şunun şurasında bilançoya ne kaldı ki, ben 20 milyonun üstü kar bekliyorum . bilançoyla hızlı trene bineriz diye düşünüyorum çuf cuffff ....... sayın emlakta arkasından bakar
Originally Posted by bdayım emlak kardeş tren kalkıyor bak , sonra duymadım ,işitmedim deme uçaktayım şuan abi sesin gelmiyor. ozgyo
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır.
Originally Posted by EMLAK uçaktayım şuan abi sesin gelmiyor. ozgyo hahahaha.... hayırlı olsun bizim uçak motorları ısıtıyor her an kalkabilir jet motoru taktırdım
Forum Rules
Yer İmleri