-

Originally Posted by
komutan logar
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Sağolasın.
-

Originally Posted by
harsh
Sorma be dayı durum vahim. Çok zarardayım. Al sata başladım mecburen ve global piyasaya göre mevcut durum biraz daha sürecek gibi. Dip noktayı kestirmeye çalışıyorum. Şu an nakitteyim. Paranın yarısı gitti. Sanırım 1 hafta daha al sat yapıp sonra hdfgs ye ful girip bekleyecem. Başka da yapacak bişey yok. Keşke hiç gitmeseydim yada ilk düşüşte kol kesseydim. Bir yandan da hastayım kalp hastası 9 stentli. Hipertansiyon yani ilk risk grubu. Eve kapandık fare gibi yaşıyoz işte. Hayırlısı Allah dan.
offff ne diyeyim bilemedim , çok üzüldüm , çok geçmiş olsun
yapma güzel kardeşim krediyle hisse alma dedim dinlemedin
üstelikte 9 tane stend ın var
-

Originally Posted by
bdayım
offff ne diyeyim bilemedim , çok üzüldüm , çok geçmiş olsun
yapma güzel kardeşim krediyle hisse alma dedim dinlemedin
üstelikte 9 tane stend ın var
Her daim şükrettim. Buna da şükür. Hayır da şer de Allah dan. Beterin beteri var. Allah daha beterinden korusun tüm insanlığı. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
-
Tüm Müslüman aleminin kandili mübarek olsun dilerim.
-

Originally Posted by
harsh
Her daim şükrettim. Buna da şükür. Hayır da şer de Allah dan. Beterin beteri var. Allah daha beterinden korusun tüm insanlığı. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
bu yazın hakkın da bi şeyler yazsam alınmazsın umarım
dostum sen işe Allahın rızası olmayan işle başlamışsın ( krediyle)
sana ondan fayda gelmeyeceği kesin
şükrü bilen birisi bu hataya düşmemeli saygılar
bende bütün inananların kandilini kutluyorum
-

Originally Posted by
bdayım
bu yazın hakkın da bi şeyler yazsam alınmazsın umarım
dostum sen işe Allahın rızası olmayan işle başlamışsın ( krediyle)
sana ondan fayda gelmeyeceği kesin
şükrü bilen birisi bu hataya düşmemeli saygılar
bende bütün inananların kandilini kutluyorum
Özünde haklısın dayım. Amma velakin günümüz dünyasında el mahkum durumlar var maalesef. Tamamen helal yaşamak neredeyse imkansız. O sebeple elden geldiğince kurallara riayet etmeye çalışarak yaşam sürmeye gayret ediyoruz. Ben o krediyi çekmeseydim şu anda kira kira geziyor olacaktım. Zira oturduğum evi de krediyle aldım. Allah kimseyi kiracı yapmasın bu ülkede.
-
Dini anlamda tek çiğnemeyeceğim kural var o da "KUL HAKKI". Gayrısının cezasını çekeriz. Ama onun çaresi yok.
-

Originally Posted by
harsh
özünde haklısın dayım. Amma velakin günümüz dünyasında el mahkum durumlar var maalesef. Tamamen helal yaşamak neredeyse imkansız. O sebeple elden geldiğince kurallara riayet etmeye çalışarak yaşam sürmeye gayret ediyoruz. Ben o krediyi çekmeseydim şu anda kira kira geziyor olacaktım. Zira oturduğum evi de krediyle aldım. Allah kimseyi kiracı yapmasın bu ülkede.
bu kadar da kaderci olunmaz demeyin
krediye bulaşmayacağım diye ev alamıyor, bir türlü ev alacak parada birikmiyordu, ev sahibinin evi satacağı tuttu, illada evi sen alacaksın diye de tutturdu, e para yok nasıl alacağım ben kredi de çekmem deyince de
peşinatı verirsin geri kalanını da 10 senede ödersin dedi
olacak ve inanılır gibi değil ama oldu(olacak şey değil ama dediğim ev sahibinin kalanını 10 senede ödersin diyecek kadar bana güvenmesi) istediği peşinatın 2 katını verdim, 4 senede de kalanını bitirdim nasipte varsa oluyor.
Ev sahibine bu adam, bu aile ödemelerini yapar diye edindirdiğimiz kanaate paha biçilmez.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri