Originally Posted by bdayım hiç değişmemişsin komutan . tarihi tekerrür ettiriyorsun ,Benim Oğlum Bina Okur, Döner Döner Yine Okur Dayı sende hiç degismemissin taaa geçen sene alttaki hikayeyi yine yazmistin
Originally Posted by komutan logar Dayı sende hiç degismemissin taaa geçen sene alttaki hikayeyi yine yazmistin o yüzden tarihi sana hatırlatıyorum bi nevi tekerrür ettiriyorum
Originally Posted by bdayım o yüzden tarihi sana hatırlatıyorum bi nevi tekerrür ettiriyorum “Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan… Değişime en çok adapte olabilendir, hayatta kalan.” Charles R. Darwin
Originally Posted by komutan logar “Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan… Değişime en çok adapte olabilendir, hayatta kalan.” Charles R. Darwin Bu korona icind geçerli
Originally Posted by komutan logar “Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan… Değişime en çok adapte olabilendir, hayatta kalan.†Charles R. Darwin bırak gavur un boş lafını can çıkar huy çıkmaz der atalarımız , biraz değiş gavur un dediği gibi hiç bilenle bilmeyen bir olurmu
Originally Posted by bdayım bırak gavur un boş lafını can çıkar huy çıkmaz der atalarımız , biraz değiş gavur un dediği gibi hiç bilenle bilmeyen bir olurmu Bilen değişime açık olur .
Forum Rules
Yer İmleri