-

Originally Posted by
bdayım
vallahi helal olsun ben bile unutmuştum neredeyse
bera da komutan gibiler vardı kızma komutan ama öyle
car car bana sataşırlardı , komutan deli olmuştur bu lafa
işin şakası bi tarafa sonunda biliyorsun 2 yıl çilenin sonun da
1 koyup 4 ten fazla almıştım galip gelmişti tahtaya hatırlarsan
Evet ya unuturmuyum. Bera yı dipten yakalamıştık. 2.52 mi neydi. Sonra galip ağa bi geldi duman attırdı. Ben beradan kazandığım gibi hiç bi kağıttan kazanmadım. Gerçi onu da çar çur ettik diğer kağıtlarda 
Logar kardeş dayı böyledir kızdırmayacan onu. Defne yaprağı halini bilmiyorum ama Sarı kanatken de böyleydi şimdi sırtı kara yine böyle yapcak bişi yok
-
Yav hehe demene kızıyorum [emoji35][emoji35]
-

Originally Posted by
harsh
Evet ya unuturmuyum. Bera yı dipten yakalamıştık. 2.52 mi neydi. Sonra galip ağa bi geldi duman attırdı. Ben beradan kazandığım gibi hiç bi kağıttan kazanmadım. Gerçi onu da çar çur ettik diğer kağıtlarda

Logar kardeş dayı böyledir kızdırmayacan onu. Defne yaprağı halini bilmiyorum ama Sarı kanatken de böyleydi şimdi sırtı kara yine böyle yapcak bişi yok

bera da maliyetim 1.64 tü 8.20 yi görmüştü
sonra bölündü vs.vs.
-
neyse komutan geldi benim çenem açıldı çok yazıyorum son 1 haftadır , biraz ara vereyim bol kazançlar herkese
-
bakalım abd senatosu parasal genişlemeyi kabul edecekmi bu çok önemli borsalar için
-
Edeceğini fiyatlıyor Dow +12
-
Dayı öyle bir dönem yasiyiruz ki acaba hangisi daha uzun süre yüzde 10 yapacak diye onu seçmeye çalışıyoruz resmen..
-

Originally Posted by
komutan logar
Dayı öyle bir dönem yasiyiruz ki acaba hangisi daha uzun süre yüzde 10 yapacak diye onu seçmeye çalışıyoruz resmen..
esas marjlara bak sen bi gün % 10 artı , ertesi gün % 10 eksi
para bigün cebe giriyor ertesi ğün çıkıyor ,seriyi yakalayan dayı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri