-

Originally Posted by
komutan logar
Dayı senin attığın fotoğraflarda yazılar okunmuyor bilgin olsun.
attığım resmi ben tıklıyorum çok rahat okunuyor
-
bdayım selam, takaslar için teşekkürler. Sanki patron denizbanktan yatırım fonuna ve yatırım ortaklığına aktarmış gibi görünüyor. Denizbank+A1 cap. eksilmesi yatırım fonu ve yatırım ortak. artışına eşit olduğu görülüyor. Patron cepten cebe yapmış gibi duruyor. Becerikli Namık!! Ama gün sonu alıcılara ve satıcılara bakıp sonra T+2 de başka kurumların alıcılı ve satıcılı olduğunu görüyorum. Ne yapmaya çalışıyor patron.... YTD patronun ekotürk teki konuşmasını dinlediyseniz son dakikalarda ilginç açıklaması var.
-

Originally Posted by
bdayım
attığım resmi ben tıklıyorum çok rahat okunuyor
Ben telefondan giriyorum belki ondandir.
-

Originally Posted by
komutan logar
Ben telefondan giriyorum belki ondandir.
telefonunun ekranını büyütürsen görürsün, yahu komutan herşeyi benmi öğreteceğim sana
-

Originally Posted by
FizikçiMetin
bdayım selam, takaslar için teşekkürler. Sanki patron denizbanktan yatırım fonuna ve yatırım ortaklığına aktarmış gibi görünüyor. Denizbank+A1 cap. eksilmesi yatırım fonu ve yatırım ortak. artışına eşit olduğu görülüyor. Patron cepten cebe yapmış gibi duruyor. Becerikli Namık!! Ama gün sonu alıcılara ve satıcılara bakıp sonra T+2 de başka kurumların alıcılı ve satıcılı olduğunu görüyorum. Ne yapmaya çalışıyor patron.... YTD patronun ekotürk teki konuşmasını dinlediyseniz son dakikalarda ilginç açıklaması var.
takasları paylaştım , yorum yapıp kimseyi etkilemek istemem , becerikli Namık adı üstünde
-
patron ne zaman ekotürk e çıktı varsa lınki atarmısın buraya
-
Dur dayı bunu ben atayimda gözüne gireyim 

Originally Posted by
bdayım
patron ne zaman ekotürk e çıktı varsa lınki atarmısın buraya
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz