Be bedelsizin zamaný belli olmadý gitti
CASPER_VIA_M3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Be bedelsizin zamaný belli olmadý gitti
CASPER_VIA_M3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kendi çalýp oynuyor veya þöylede diyebiliriz masturbasyon yapýyor...
bankof alýp satýyor býyýklý yabancý oldugunu düþündügüm diger cebine koyuyor bu tarz hareketler kokuþtu artýk ...mal dagýttýklarýný düþündüðüm için alým yapmýyorum ...
benim bu ramazanda oruçlu oruçlu agzýmý bozmama neden olacaklar...güven kaybetmiþtir benim gözümde zaten bölündüðün yerlere bir þey kalmadý yatýrýmcýya kaybettirdin..%35 de bedelsiz versen 4 ün altýna kadar rahmet okutursun bence, kagýdýn helvasýný yedirirsin millete çakal.
al-sat deðildir.
masturbasyonu býraktý
demekki kendiside artýk zevk almýyor.kendi malýný avuçlamayý ....alsaydýn ne oldu paranmý bitti yoksa 5,50 sattýklarýný tl faizemi koyacan...
ben buradan alýma baþlarýmtatlý tatlý kademeli
al-sat deðildir.
Kap dusmus hayirli olsun coin isinede el atmisiz ortaklar bravo...
Yarin bakalim alimi bu fiyattan yaptiracakmi sanmam ..yerli bir coin desteklemek akillica bu konjokturde ..
Al sat degildir
Bu yorumumu 22 Ocakta hisse 3.50 lerden 4.01 e gittiðinde yapmýþtým. Hdfgs benim devamlý fiyatýný takip ettiðim ama bir türlü alýþa yeltenemediðim hissedir. Genelde o gider ben bakarým ve almadýðýma piþman olurum. Sasa'yý 5-10 sene önce almýþ ve o zamanýn parasýyla 5-10 bin lira koymuþ insanlar bazen þuan o portföyün 400-450 bin lira olmuþ halinin fotoðrafýný atarlar. Benim için de hdfgs öyle bir hisse. Þuan çekinmeyip alanlarýn bundan 5-10 sene sonra 20-30 kat kazanacaðýna inanýyorum. Bunlar iyi dileklerim. Hissenin mevcut durumuna gelecek olursam son 1-2 haftadýr hisse düþüyor, yatýrýmcýlar için üzülsem de kendim maliyetlenebilmek adýna seviniyorum. Ama bir tespitim var arkadaþlar. Bu hisse son 3-4 aydýr hiç düþmedi, hatta onun öncesinde de düþmedi, 1 lerden 9'a gidip bölünüp tekrar 4-5 lerin üzerine çýktý. Endeksin son zamanlardaki büyük düþüþlerinde hep yukarýdan yakalandý. Atýyorum hisse fiyatý 4 dü ve 5 e gitti, endeks büyük düþüþ yaþadýðýnda bu hisse 5 den 4.25 e düþtü, endeks toparlayýnca tekrar hýzlýca yukarý sürdü. Þimdi yine 2 hafta önce 4.20 lerden 5.40 hareketini yaptý ve endeksin son düþüþüyle birlikte 4.12 ye düþtü. Eðer hisse 4.20 lerdeyken bu düþüþe yakalansa 3.0-3.5 aralýðýna gelse o zaman tamam gerçekten düþtü derdim ama maþallahý var hep düþüþlerden önce yükseldiði için aslýnda eski fiyatýna geri geliyor, aþaðý salmýyor
. Tüm bu yazdýklarýmý göz önünde bulundurunca bence hissenizi o kadar da kötülemeyin derim
Bana gelince ben az daha salarsa maliyetlenme taraftarýyým ama kesin ben almadan tekrar yukarý sürerler hisseyi.
Ahanda yeni kap atýlmýþ, 500 bin lira ile kripto para borsasýnýn %10'una ortak olunmuþ. Giriþim sermayeleri için ortam ne kadar puslu ve dengesizse yatýrým için fýrsatlar bir o kadar fazla oluyor. Ben þirketin yönetim kurulunun zehir gibi akýllý insanlardan oluþtuðunu düþünüyorum. Quagr halka arzýnda hisse taban olduktan sonra akþam %100 bedelsiz açýkladý ve 3-4 tavan daha gitti. Daha önce halka arz olan bir hissenin 4. Gününde %100 bedelsiz açýkladýðý nerde görülmüþ? Üstelik o gün en büyük alým 2 milyon lot ile Ýnfo'dan gerçekleþmiþ, bu akýllar nerden geliyor sizce? Yanlýþ hatýrlamýyorsam faizler %24 e çýktýðýnda yatýrýmlýk para boþta durmasýn diye bilmem kaç milyon lirayý faize atmýþlardý. Yani hdfgs'yi aslýnda bizim gibi tekil yatýrýmcýlarýn kurumsal hali olarak düþünebiliriz. Biz nasýl cebimizdeki parayý dolardan, altýndan, borsadan, araba al-sattan yükseltmeye çalýþýyorsak þirket de kurumsal olarak bu parayý deðerlendirip katlamaya çalýþýyor. Para parayý çeker mantýðýyla da kar edilen miktar oldukça yüksek oluyor. O yüzden uzun dönemde þirkete güvenip hisseyi alýp arkaya yaslanmak gerekli.
https://www.google.com.tr/amp/www.bo...amlesi/1565565
Hayirlisi olsun akillica bir hamle iyi zamanlama.
Al sat degildir
Cok ilginc bir ortaklik .ICRYPEX, Kutay Gruba Ait bir sirket . Satin alinma miktari Kutay grup icin onemsiz bir rakam .
Murat Kutay Yildirim bu miktardaki bir parayi belki 3 5 ay icerisinde gariban insanlara yardim diye dagitan bir kisi .
Yani bu ortakliga basit bir ortaklik olarak bakmamak lazim.bence daha buyuk bir projeninj alt yapisi altilmis oldu bu ortaklikla birlikte
...
Yer Ýmleri