Bi bu kaldý gitmeyen. Hepsi gitti.
CASPER_VIA_M3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi bu kaldý gitmeyen. Hepsi gitti.
CASPER_VIA_M3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sosyal medya ve forumlarda halen" 2,59 gelirse maliyet düþürmek için tüm malýmla girecegim" diyenler var...
arkadaþ orasý algý olan fiyat sana oradan da iteleyip 2,30 lara bir çekerse yanarsýn...bilerek mi yazýlýyor bunlar yada bir insan bu kadar kandýrýlýp halen inanýrmý...hani körü sksen gözü açýlýr misali...
patron veya tahtacýnýn maliyeti 0 veya max 1 liradýr mantýk olarak ...kendisi oyuncu zaten...adamýn dolar þu olmuþ iste patronda veya tahtacýda zarardaymýþ vs hikaye adam dolar uçsada zararý yok bence ...adam piyasaya malý itelemiþ kur farký vs umurunda bile deðil bence...onun tek zararý veya riski þimdi hedef holding için harcayacagý paradýr ...onuda diger yan kagýtlardan çýkartmýþtýr aslýnda bence...
al-sat deðildir.
hdfgs yani hedef giriþimin olmasý gereken fiyatlar yerine;... elinde topluca bulunan hedef holdingi 2,20 lerden 3,40 lara çýkartmýþtýr bence... bu el degiþtirmek gibi birþey oldu yani hdfgs yi piyasada manüple edip býraktý belki...þimdi hedef te çakma derdinde...hedef giriþim varken niçin bir þirket daha kurdun spk kaybýmýn günahý vebali sizindir...
al-sat deðildir.
baþka forumlarda halen aþagýdaki gibi düþüneneler var...olayý halen anlamamýþlar
... o paranýn büyük kýsmý belki senin benim arkadaþ halen uyanamadýn mý adam herþey yasal bir þekilde umut sattý hayal sattý yasal bir þekilde dolandýrdý bence ...
adam zarara ortak aldý bence karý vermeye deðil...bir borsa da þirketler oyuncu olursa olacagý bu ...spk diyecek hem menkul hizmet iþi hem þirket hem holding hemde giriþim hemde banka hayrola demeli veya iyi takip edilmeli bu firma bir sýkýntý yaþarsa felakete yol açar...ben testiyi kýrayým en baþýndan sonra inek nerde daga kaçtý dag nerde yandý kül oldu bitti olmasýn spk buna onay verdi nasýl incelendi bilmiyorum...elimde hisse var bende düþmesini istemem...ama dürüst gelmiyor bana uzun süredir hisse hareketleri...
adam 1 e 2 bedelli verdi hisse baþýda 1,35 te bedlsiz...zaten degeri olmayan birþeyi sattý bence durum ortada...
hedef holding var artýk bunu niye götürsün skýnde bile deðil bence...spk hedef holdinge izin vermemeliydi bence...
bir forumdan ALINTIDIR. AÞAGIDAKÝ CÜMLE
"Namýk ben 38 milyon tl 2.698 ortalama ile alým yapmadým sen aldýn dolar bazlý zarardasýn götüreceksin eninde sonunda götüreceksin. ytd."
al-sat deðildir.
Son düzenleme : mahal; 01-12-2021 saat: 10:38.
sn.mahal,
amaciniz nedir bilemiyorum,
elimde bir miktar hdfgs var ve maliyetim biraz yukarilarda.
buralardan maliyet dusurmek icin almak niyetindeyim ama yazdiklarinizdan etkileniyorum ve elim gitmiyor bir turlu.
benim gibi baska insanlarda vardir diye dusunuyorum,
ya cok hayir duasi alacaksiniz, ya da beddua.
Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin.
Bu soruyu bende daha önce sordum, geriye doðru topiði okuduysanýz, maalesef net bir yanýt alamadým. Amacý büyük ihtimal, yatýrým kararýnýzý etkilemek, deðil ise, kendisinin mantýklý bir açýklamasý olacaktýr sanýrým. Bu tür hisseler, spekülasyona açýk hisselerdir gözlemlediðim kadarý ile, zamaný gelince hareketlenecektir umarým.
Yer Ýmleri