Çocuk olmasýn diye geri çekilmiþtir [emoji16][emoji16]
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. borsadan da pek anlamam. hiç birþey bilmiyorum ama hergün yeni birþey öðreniyorum.
Çocuk olmasýn diye geri çekilmiþtir [emoji16][emoji16]
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. borsadan da pek anlamam. hiç birþey bilmiyorum ama hergün yeni birþey öðreniyorum.
Benim hedefime yaklaþýyor 1.12 yi görürse ki bekliyorum ordan biraz almaya baþlýcam teknik iyice zayýfladý hayýrlýsý.
Yatýrým tavsiyesi deðildir
1.12 mi bence cok zor keþke düþse de alsak ama düþmez.1.18 serttir aslýnda 1.19 serttir ama kýrdiriyorlar bilerek
en kötü geride kaldý. Artýk yönetimin yeni hikayeler yaratmasý gerekiyor. Ellerinde nakit para var ve yatýrým yapmak için fiyatlar çok uygun.
Mevduata yatýrsa daha iyi [emoji16] ben iki þirketin güçlendirilmesi taraftariyim yeni alýma gerek yok. yeni alým para kaçýrma olur bilmem anlatabildim mi? Zaten þirketin bu konuda incelendigini düþünüyorum.
twýýtter .da panda ayhan diye bir usta var 1.00 lira etmez diyor dayý ne dersin ?
Yer Ýmleri