O iki þirket alýnmadan da hedef var di. Onlar yeni bebekler iyi apaliyorlardi þimdi yürüme öðretiliyor. Tümosan gibi.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. borsadan da pek anlamam. hiç birþey bilmiyorum ama hergün yeni birþey öðreniyorum.
Grnyo alýþ 0.60 þu an 0.90 yani þu anlýk kar yüzde/50 bir ayda yüzde 50 kar anca darphanede olur.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. borsadan da pek anlamam. hiç birþey bilmiyorum ama hergün yeni birþey öðreniyorum.
Bu karlarýn gerçekçi olmadýðýný herkes görebiliyor. Þilþk fiyatlara getirilmiþ hisselerin piyasa deðeri farký sadece
SEYM in hissesi 3 liradan 12 liraya çýkýyor farký kar görünüyor, sonra tekrar 3 kere geri geliyor.
MCTAS 3 lerden 12 kere çýkýyor farký kar görünüyor, sonra Mctas a ne oldu?
Seykm ve mctas bu piyasa deðerleri gerçekçi mi ki var olan karlar gerçekçi bir kar olsun?
Ayrýca Peki niye kimse Mctas hþsseletinþn alýþ fiyatý makul bir rakamdan mý yoksa þiþirilmiþ bir rakamdan mý alýnmýþ olduðunu sorgulamýyor?
Buraya gmöðlen paralardan þirket ne kazanacak ne kaybedecek diye sorgulanýyor? Mctas hisselerinin alýþ fiyatýnda bu hiissekerþ borsadaki bir baþka þirket alýr mýydý?
Bu McTas hisselerinizden zamanla þirkete ne gibi bþr artý deðer dönüþümü olacak görelim..
hedef giriþim çok ortaklý bir þirket 10 larca kiþi bir araya gelip sermaye verip kurmuþlar þirketi
önce bunu bil mctas daha satýn alýnalý 6 ay olmuþ seykim ise yaklaþýk 1 sene
bu þirketler yokken hedefgýrýþým yine iyi karlar açýkladý
hiç birþey bilmiyorsan þirketlerin kasasýndaki paralara bak ucuzmu alýnmýþ pahalýmý
iþtiraklerin 2 sýde kar açýklamýþ mctas yaklaþýk 9 ayda 3 milyon seykim yaklasýk 900 bin lira
'la þu garanti yatýrým ortaklýðýný verin artýk bu kadar yeter daha fazla istemiyorum. Ey tahta yapýcý bi el at þu grnyo yu ver artik yeter...
Yer Ýmleri