Bist e fena dosuyorlar
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. borsadan da pek anlamam. hiç birþey bilmiyorum ama hergün yeni birþey öðreniyorum.
Bist e fena dosuyorlar
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. borsadan da pek anlamam. hiç birþey bilmiyorum ama hergün yeni birþey öðreniyorum.
Bir kaðýda alýþ emri verirken neye ,hangi verilere göre verdiyseniz kaðýt geri geldiðinde de nelerin deðiþtiðini incelemeniz sizi zararlardan koruyacaktýr. Verilerde negatif bir deðiþiklik yoksa ihtiyacýnýz olan sabýrdýr ! ! !
Bu bir yatýrým tavsiyesi olmayýp ,tamamen kendi görüþümdür ! ! !
ne zaman harekete baslar bu hisse cýksaammmý duþsemi gibi hareket ediyo kararsýz
Þubat
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
2ler Artýk hayal oldu sanýrým
bol kazançlar...
Ne hayali 2 ler zaten yakýn siz meþaleleriþaka bi yana benim 2 konusunda tek bi olumsuzluk düþüncem var o da ülkenin durumu yoksa asla ama asla buralarda duramaz. Benim gözümde ne 2 ne de 3 hayal.
Koskoca 2019 krizi var karþýmýzda bist için 70-80ler bekleniyor ama inan bana ben de umutluyum bu hisseden fakat ülkenin hali suriye durumu seçim vs.vs. ve en önemlisi kýrýlgan bir borsamýz var en ufak olayý çok güzel senaryoluyor
bol kazançlar...
Yer Ýmleri