evet aranýzdayým 10 hisse ekranýma koydum inceledim inceledim iyice eledim biras batýsokeden para kazandým burda karar kýldým inþallah aðaÐIM uðurlu gelir maliyet 117 carsamba 130 uzerý ve ver elini 144 ler olurmu dersiniz bence
evet aranýzdayým 10 hisse ekranýma koydum inceledim inceledim iyice eledim biras batýsokeden para kazandým burda karar kýldým inþallah aðaÐIM uðurlu gelir maliyet 117 carsamba 130 uzerý ve ver elini 144 ler olurmu dersiniz bence
tabi bu arada sizler uyurken ben hala hisseniz üzeride calýþýyorum en güzeli borcu yok daha ne olsun bedellide kasayý doldurdu
#FITCH, beklendiði gibi #TÜRKÝYENÝN #BB' notunu ve 'negatif görünümünü deðiþtirmedi #OZAMAN GELSÝN HAFTAYA #TAVAN SERÝLERÝ
bu hissede yeniyim her aldýgýmda zarar etdirdi cok surundururmu daha bizi eskileri bilir fikir alabilirmiyiz?rakamlarý guzel aslýnda
BEKLE BURlR BEDAVA UMARIM YUKSEK MALÝYETLÝLERDE BÝR GÜN KURTARIR ZARARINI HÝSSELER TARÝHÝ DÝPLERDE HANGÝSÝNÝ ALSAM DÝYE ÇOK ARÞTIRDIM B SÖKE VE BU SON DURAÐÝM ÝNANIN YABANCILARIN SALYASI AKIYOR VE BÝZÝM BIYIKLILAR ZATEN AGIZLARI KOPÜRMÜÞ BEKLÝYOOO
bizim millet hýsse 3 lýra 5 lýralardayken hýsseye atlar
gel al iþte hýsse 1 lýralarda at kenara unut
borcu yok harcý yok kasa para dolu daha ne istiyorsun ytd.
Yer Ýmleri