Selamlar... Geliyorum bende azar azar.Ben geldiðim için mi hareket olur hareket olduðu için mi ben gelirim ?
Selamlar... Geliyorum bende azar azar.Ben geldiðim için mi hareket olur hareket olduðu için mi ben gelirim ?
Geçmiþte bir çok kere alýp iyi de kar ettiðim hissedir. Bu sefer tüm portföyümü buraya taþýdým. Dökme iþine girerlerse fiyatý daha da düþürürlerse ky çok daha fazla olur. Ky dan kurtulmak istiyorlarsa kademe kademe artýrýp önce günlükçüleri sonra orta vadecilerden kurtulmalýlar ve tabi fiyatý geri çekmeden yapmalýlar benim gibi uzun vadeciler için ise üzgünüm hiç bir plan iþlemez ... hedef fiyata gelince satarýz ama her düþüþte alýrýz.
HDFGS - 19.12.2018 15:08:08 - KAP
***HDFGS*** HEDEF GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.( Þirket Genel Bilgi Formu
***HDFGS*** HEDEF GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.( Þirket Genel Bilgi Formu )
Baðlý Ortaklýklar, Finansal Duran Varlýklar ile Finansal Yatýrýmlara Ýliþkin Bilgiler
Baðlý Ortaklýklar, Finansal Duran Varlýklar ile Finansal Yatýrýmlar
Ticaret Unvaný Þirketin Faaliyet Konusu Ödenmiþ/Çýkarýlmýþ Sermayesi Þirketin Sermayedeki Payý Para Birimi Þirketin Sermayedeki Payý (%) Þirket ile Olan Ýliþkinin Niteliði
AFYON JEOTERMAL YATIRIMLAR A.Þ. JEOTERMAL KAYNAKLARIN ÝÞLETÝLMESÝ 3000000 2925000 TRY 97,50 BAÐLI ORTAKLIK
SEYÝTLER KÝMYA SAN. A.Þ. ÝÐNE FLASTER, POLÝETÝLEN FLASTER, DELÝKLÝ YAKI, KAÐIT FLASTER, ÝPEK FLASTER, BEZ FLASTER, YARABANDI, POLYESTER ELASTÝK FLASTER, FLASTER YARA ÖRTÜSÜ EKONOMÝK YARABANDI, MUHTELÝF SÝNAÝ YAPIÞKAN BANT, BASI BANDI, GÖZ PEDÝ 9190000 5263912 TRY 57,27 ÝÞTÝRAK
MCT DANIÞMANLIK A.Þ. Bankacýlýk, telekomünikasyon, ilaç ve hýzlý tüketim mamulleri sektörleri öncelikli olarak özel sektör ve kamu iþletmeleri ve kamu kuruluþlarý ile bunlarýn yönetimlerine, çalýþanlarýna, gerçek ve tüzel kiþilere, faaliyetlerinde etkinlik ve verimliliði gözeterek kurum performansýný arttýrýcý organizasyonel geliþim, deðiþim yönetimi, yöneticilik ve liderlik becerilerini geliþtirme, müþteri odaklý, yüksek performanslý kurum kültürü yaratma, satýþ etkinliði saðlama, alanlarýnda danýþmanlýk, araþtýrma, geliþtirmek hizmetleri, ile bunlarýn eðitim hizmetlerini yapmak, yaptýrmak, saðlamak, bu konularla ilgili olarak üst düzey yönetici toplantýlarý, konferans ve zirveler, organize etmek, ettirmek. Yürürlükteki ilgili mevzuatlara riayet etmek kaydýyla menkul kýymet danýþmanlýðý ve diðer yatýrým bankacýlýðý kapsamýndaki faaliyetler hariç olmak üzere yönetim danýþmanlýðý hizmetleri vermektir. 5141000 2000000 TRY 38,90 ÝÞTÝRAK
EKOHESAP BÝLGÝ TEKNOLOJÝLERÝ A.Þ. Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabaný, network, web sayfasý vb. yazýlýmlarý ile müþteriye özel yazýlýmlarýn kodlanmasý vb) 67000 17000 TRY 25,00 ÝÞTÝRAK
FADE GIDA YATIRIM SAN. TÝC. A.Þ. Her türlü meyve ve sebze kurutma iþlemleri, kurutulmuþ veya konserve sebze ve meyvelerin alýmý satýmý, iþlenmesi,pazarlanmasý ithalat ve ihracatýnýn yapýlmasý 25000000 1250000 TRY 5,00 ÝÞTÝRAK
sadece %5 mi istirak etti fade gýdaya bunun getirisi nolurki
Yarin için 1.23 bekliyorum
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. borsadan da pek anlamam. hiç birþey bilmiyorum ama hergün yeni birþey öðreniyorum.
Yer Ýmleri