gerçekten inanýlýr gibi deðil hýsseyi çok iyi biliyorum diye iftýraya uðruyorum
ben bilmediðim hisseyi alacak kadarda zengin deðilim
ben aldýðým hýssenin herþeyini araþtýrýrým neye yatýrým yaptýðýmý bilmek suçmu
para kazanmak kolaymý hedefin genelkuruluna katýlan tek kiþiyim niçin zannediyorsun
Arkadaþlar kimse buraya gelin diyor mu? Burasý uçacak kaçacak diyor mu? Ben 2 yýl burdayým diyorum. Belki 0.5 olacak ama 2 yýl burdayým. cirolix sakýn buraya gelmeyin. Lütfen gelmeyin gidin baþka hisseye bakýn. Sakýn almayýn.hisseye aþýk ilanlarý yanlýz býraķýn. Aþk acýsý çekeceksek biz çekeriz. Ayný kýza bu kadar kiþi aþýk olmasýn. Kýzýn mabadý kalkmasýn. Allah için siz girmeyin. Biz hoþlandýðýmiz kýzý övüyoruz size hoþlandýðýmiz kýza aþýk olun demiyoruz.
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
bu sirketin patronu kimdir ve nerelidir gecmiþi duzun birimidir??
Biz diyoruz ki bi kýz bulduk huyu suyu düzgün terbiyeli inançlý büyüklerine saygýlý evlenmeyi düþünüyoruz eðer kabul ederse diyoruz. Bütün çevremize aþktan ondan bahsediyoruz. Sana bizim hoþlandýðýmiz kiþiye aþýk ol demiyoruz ki. Mümkünse az kiþi olsun kizin aklýný celmeyin.
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
acaba diyorum hýsse 5 lýralardayken böyle bir yazý yazmayan arkadaþ
hýsse 1. 13 lere düþmüþ portföyümün tamamýný hedefe taþýmayý düþünüyorum
lafý kými rahatsýz eder ? kim patronun adamýdýr hadi bakalým cevap
Yer Ýmleri