ne cok biliyonuz ciddi olarak sordum ben
Ya robet adý her yerde yazýyor memleketini ne yapacaksin geçmiþi inan hiç önemli deðil. Ülkeyi en çok kandiranlar malesef hacca gitmis kimseler. Þirkete bakalým þirkete. Ha þirket ne yapmýþ eskiden dersen 4 lerden buralara gelmiþ bir þirket. Gecmis bize ne olumlu nede olumsuz bilgi vermez. Sadece þirket geliri kazancý geleceði. Borcu vs ye bakalým.
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
tsk ederim verdiginiz bilg icin hacý hoca veya ne oldugu onemli degil adamýn iþ gecmiþi olarak sormusdum
Robert anlýyorum dedigini ben makara yaptým biraz kusura bakma. Fazla güvenmem ziya gokalpe zaten internete yaz karþýma çýkar ne çakallýk yaptýðý ama iþte bizde bu yüzden buradayýz belki bir çakallýk yapar yakýnda ama bu çakallýk yukarý doðru yapacaðýný düþünüyoruz. Yoksa benim gözümde galip ozturkten zerre kadar farký yok.
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
Ziya olduðu için ziya gökalp diyorum google 'da böyle arama
Yer Ýmleri