Salýncaktan düþen bir çocuk hiç küser mi parka?
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
Salýncaktan düþen bir çocuk hiç küser mi parka?
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
Sabýrla bekleriz zaman sýkýntým yok. Hedef fiyatýma gelmeden ne maliyet düþürürüm ne de küser satarým. Patron sen aþaðý salarsan daha fazla ky dolar baþedemezsin. Bence yavaþ yavaþ yolunu almaya bak... patrona tavsiyemdir.
Kaðýdý patron toplamaz toplayýcýlar toplar patron o karmaþýk sistemle uðraþmaz toplayýcýlara yaptýrýr. Toplayýcýlar tam bu iþlerin piridir. Onlar hepimizden iyi bilir ne zaman ne yapýlacaðýný.
Bende ayný fikirdeyim hissede hacim kalmadý ben o kadar kötümser deðilim 1.02 yi görebilir diye düþünüyorum ama ordan alýrmýyým bu kadar kelepir hisse varken bakarýz
Bence 0,20 gösteriyor formasyon.. ters bayrak direði formasyonu olmasýn sakýn.. 0,85 fiyatýný nereden çýkarýyorsunuz çok merak ediyorum.. kusura bakmayýn ama þirketin temel göstergeleriyle en ufak alakasý olmayan bu fiyatlamayý hangiveriye dayanarak ortaya atýyorsunuz? Yaptýðýnýz yorum spekülasyon kokuyor
Yer Ýmleri