-
Inşallah grnyo yu satmıştır nkg benim dediğim gün
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
-
Patron beni duyuyorsan $ a geç 5.20 ler olabilecek en iyi yer. Bedelliden geleni de yığ boş ver şu an yatırım zamanı değil.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
-
Patron inşallah beni duymuşsundur yüzde 1 i cukkalamışızdır birlikte
-

Originally Posted by
bdayım
12 01 2019 12gün önce yazdım bu yazıyı yanı borsa 88 binlerdeydi
ama malesef hedef yerindesaydı yapacak bişey yok
Günaydın dayı bu firmanın 9 aylık verilerine ulaşamadım bilgin varsa ve paylasirsan sana zahmet hürmet ve saygılarımla.
-

Originally Posted by
Murat sarısoy
Günaydın dayı bu firmanın 9 aylık verilerine ulaşamadım bilgin varsa ve paylasirsan sana zahmet hürmet ve saygılarımla.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/715859
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...66b01d4f245551
-

Originally Posted by
komutan logar
Patron beni duyuyorsan $ a geç 5.20 ler olabilecek en iyi yer. Bedelliden geleni de yığ boş ver şu an yatırım zamanı değil.
yahu komutan komik adamsın 
bu neye benzemiş akciğerin nerede olduğunu bilmeyen birisinin
prof a akciğer ameliyatı tarifi yapmasına benzemiş
-

Originally Posted by
bdayım
yahu komutan komik adamsın
bu neye benzemiş akciğerin nerede olduğunu bilmeyen birisinin
prof a akciğer ameliyatı tarifi yapmasına benzemiş

Dayı bundan sonra patronu ben yönlendircem karışmayın bana
-

Originally Posted by
komutan logar
Dayı bundan sonra patronu ben yönlendircem karışmayın bana
yok karışmam bundan sonra
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri