1.17 destekte durdum durdum durdum ne güzel verdi verdi verdi... Bakalým yarýn ne olacak ?Piyasayý bozan biz deðiliz THYAO sonuçta .
1.17 destekte durdum durdum durdum ne güzel verdi verdi verdi... Bakalým yarýn ne olacak ?Piyasayý bozan biz deðiliz THYAO sonuçta .
HDFGS gerçeði. Þu sýralar daha dikkatli ve derin bakmak lazým. Her gün ayný oyun oynanýyor ama dýþarýdan bakarsan anlaþýlmýyor. Bizim bu patronlar aracý kurum iþinden veya iþleyiþinden anlarlar mý acaba desem. Cevap soru, soru cevap içinde olur mu ?
6 aylýk bilanço papaza kurban gitti, 9 aylýðý kur yedi, 12 aylýkta sýra bende![]()
![]()
![]()
Perþembenin gelisi carsambadan bellidir . Sonuc :yuzde 1.68 asagi .15 ten donmezse 1.10 YTD .
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kopmak bedava insllah zaman beni hakli cikarmaz. Sonucta duserse bn de zarar etcem
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu iþ bank satýþý bi býraksa güzel olacakta. Gerçi al takke ver külah ta olabilir YF ile çünkü bi kaç kere bugün ki ve bugüne benzer miktarlar oldu. Al satlari ters korelasyon olan.
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
Yer Ýmleri