Günaydýn biner biner 14 alanlar ve 13 e 50.000 verenler. Benim tatil bugün baþlar göl kýyýsýnda olucam. Pazartesiya kadar kapatýyorum ekranlarýmý. Bol kazançlar.
Günaydýn biner biner 14 alanlar ve 13 e 50.000 verenler. Benim tatil bugün baþlar göl kýyýsýnda olucam. Pazartesiya kadar kapatýyorum ekranlarýmý. Bol kazançlar.
ciddi bir soru deðil herhalde bu!
Bist 100bin ile hdfgs 1,10 iliþkisini kurdum bekliyorum. Dönüþ noktam için ayrýca baþka referanslarým var.
1,10 altýnda ne kadar kalacaðýmýzý bilemeyiz. Çok uzun da sürebilir! Sabredenler kazanacak diye yazmayacaðým, onu burada yazan bir miktar þahýs var zaten.
Hem sabredip hem de Cezayir durumuna düþmek de alternatifler arasýndadýr.
En sonunda sabreden mi, yoksa sabretmeyen mi kazanacak göreceðiz.
Ama kesinlikle ayný kaðýda tüm malýnýzý gömmeyin.
Bakalým.
Kýlçýksýz kusuratsiz maliyetim 1.15 artýk benim alýmlarým buraya kadar. Uzun bir süre alým yapmam.
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
Dayý ben bi ara kar aldým 1.05 ten alým 1.20 gibi vermiþtim. O karlarý saymýyorum. Sonra ortalamam 1.14 ile 1.15 arasýydý. þimdi kusursuz 1.15 oldu. Yani az biþey yükseldi.
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
zararýna satýsaa yazdým kurtulmam lazým bundan baska hissemi yokya..
Yer Ýmleri