yazdýklarýmdan kendimi bile gaza getirdim pazartesi biraz daha alým yapayýmkahkah:
yazdýklarýmdan kendimi bile gaza getirdim pazartesi biraz daha alým yapayýmkahkah:
ben aldýkçada aða bu tahtayý yukarý götürmez o ayrý mesele![]()
Götürür dayý götürür biz onlarýn rakibi deðiliz biz onlarýn katalizoruyuz hissesini kucuk yukseliste kar satýþý yapmayýz yükseleni durdurmayýz.
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
heyecana gerek yok. Hedef'in uçup kaçtýðý dönemler geride kaldý (belki bir gün gelir ama daha deðil)
Çok fýrsat veriyor almak için. Bu da almayýp beklemek için yeterli sebep.
Çok uzun vadeli düþünenlerdenim, aynen senin gibi Bdayý.
2019 sonunda elimde 1.00 ortalamalý oldukça yüklü miktarda hedef hissesi olacak, bundan emin olabilirsin.
borsada olmaz diye biþey yoktur amma arkasýndan kedinin ciðere baktýðý gibi bakmayasýn sonraihtýmalleri göz önüne alýrsak 6 liralarda 1.14 lere gelmiþ bi kaðýdýn yukarý gitme ýhtýmalimi daha yüksek yoksa aþaðý gelme ihtýmalimi .ben heyeceanlý birisiyim sende heyecansýz ol sorun yok
elimiz boþ beklemiyoruz dayý... heyecansýz ve abartýlý olmayan bir portföy ile bekliyoruz..
giderse zaten mutlu oluruz, gitmezse 1.00 maliyete gideceðiz, yine mutlu oluruz.
Sen bunu iyi bilirsin de, hele hedef'te, daha da dibi yoktur diye bir þey yoktur.
Dolayýsýyla, rastlantýsal olarak hamle yapýlmasý, pratikte bilgi eksikliði meselesidir.
Ben tüm baðlanýlarým ile bu hissede %10'lar düzeyinde bilgi sahibiyim.
Bilançosu, Seykim'i, Ýdeas'ý, faizdeki parasý, Katarý, yalaný, dolaný, tahtacýsý, sahibi..
%90 bildiðimi iddia edemem.
Bilmediðim taraflarýna niye paramý gömeyim.
Sen sen ol, burada genel ifadelerle, insanlarý mal taþýttýrmaya vesile olma..
Herkesin bildiði bilgilerle, "buralar çok ucuz", "kedinin çiðeri" falan dediðinde ben burada duramam yazarým haberin olsun.
Herkesin bilmediði þeyler söyle, canýmý ye.
saçmalýklarla dolu bir yazý dizisi
hem hedefin % 10 bilgisine sahýbim diyorsun bilançolarýný neredeyse harfýyyyen tahmýn edebilen birisine kafa tutuyorsun sidik yarýþtýrýyorsun tereciye tere satmaaaaaaa 21 yýlýmý verdim ben bu borsaya
geriye doðru bý oku bak 102 lerden maliyetlenen birisiyim 3 ay önce
136 yi gördü oradan 111 e geldi oradan 125 i gördü þimdi 1.14
sence benim maliyetim kaç olmuþtur ben senin gibileri çok gördüm
sonunda hedefe aþýk oluyorlar![]()
Yer Ýmleri