Günaydýn ortaklar. Sizde günaydýn deyin kapansýn konu...![]()
Belki de daha sabah olmayan, belki de çoktaaan öðleyi geçmiþ bir yerden yazýyorumdur, kimbilir..
Ama þeffaflýðý seviyorsun, safýný(!), kurumunu açýk etmekten çekinmiyorsun.
Benim kurtulacak bir durumum yok, sadece boðazýma kadar malda deðilim ve bunlarýn ne mal olduðunu çok iyi biliyorum.
Bu çukura düþebilecek yeni kurbanlarý uyarýyorum. Alsanýz da çok dalmayýn, akýllý olun diye. Ben akýllýyým ya o yüzden![]()
Beyler çok fazlada tartýþmayýn sabredin galiba bu bekleme herkesi strese sokmuþ. Sakin olum ilerleyen zamanda yükselirse (hiç birseyin garantisi olmadýðý icin) burasý güllük gulistanlik olacak sabredin.
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
Sabredin 8 gün içinde bence bi atilim olacak hissediyorum. Bak bunu kolay kolay yazmam. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Tabi kastým 1.15 ten 1.23 gibi birþeyler. Dediðim gibi yatýrým tavsiyesi deðildir. Pek anlamam beni dinleyip biþey yapmazsýnýz zaten heralde
eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
hanginiz kaldýrdý 1.15 ha gayret harçlýk çýkaçak gibi ..
Yer Ýmleri