topiði çok karamsar gördüm batmadýk neticede
topiði çok karamsar gördüm batmadýk neticede
Dayým bedelliye katýl sonra böyle bi kâr açýkla çok görmüyorum tabi elindekileri satmayý beceremedi beceriksizler kimdemiþse becerikli diye onun taaaaa
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cümleten hayýrlý akþamlar , hayýrlý kazançlar dilerim..çok ciddi bir düþüþ olacaðýný düþünmuyorum þahsen..yarýn 1.15 rakamýný takip edeceðim onun altini umarým ki sarkmaz ( beklemiyorum) ..
BLL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani þu adamý hep çözdüm diyorum, ama yine hamleyi eksik yapýyoruz.
O bilanço oyununu anlayýp tüm malý 1.2X üstünde vermedik ya ona yanarým.
Tesellimiz en azýndan tüm kandýrmacalara raðmen sattýklarýmýzý yerine koymamýþ olmamýz, daha dayýya yaklaþacak maliyetlerimiz
Gel bakalým aða nereye kadar gelecen, bekliyoruz.
Þakasý bir yana, arkadaþlarý uyarmaya çalýþýyorum bu tahta hakkýnda. Ne sahibi, ne de tahtacýsý sizin bildiklerinizden deðildir, not edin.
Eyvallah dayým.. seykim den satýn alýnan oay toplamýný yanlýþ yazmýþým doðrusu bedelsizden önce aldýðý 5 milyon lot için var olan maliyetini kastetmiþtim.. bedelsizden sonra 9 milyona çýksa da maliyeti deðiltirmeyeceði içün bedelsizin bir önemi yok.. IDEAS taki payý 2 milyon lot zaten.. kar ve zarar elindeki lotlardan hesaplandýðý içün tüm sermayeyi deðil sadece HDFGS nin oayýný ele aldým.. esasýnda karýn bu olacaðý kabak gibi açýkmýþ.. basit bir muhasebe uygulamasýný gözden kaçýrýnca yanýldým.. sonuçta bu þirketin kar veya zararýmýn çoðu seykm ve ideas ýn fiyat deðiþiminden kaynaklanan fiktif karlar.. 2017 itibariyle seykm in karýný realize ettiðinde 2018 içðndeki fiyat düþüþlerinin direkt zarar yazacaðýný görmeliydik
Garip þekilde olumsuz algý yaratmayý balarýyor hisse sahibi.. geçen sene 37 milyon kar yazýyor.. kar, bu sene 1,7 milyona inince ben de dahil herkezin morali bozuluyor.. halbuki geçen sene 18 milyon, bu sene de 18 milyon kar yazsa vay be diyeceðiz.. sonuçta daðýtýlacak kar rakamý ayný olmasýna raðmen psikolojisini bozmayý baþariyor adamýn
Yer Ýmleri