aksam kapanýþý iyi olur insallah burlarada razýyým suan
Ýyi bir zarar yazsaydý tavan tavan giderdik.
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
160 dan ufak bi meblaðla tekrar mrbalar
Faaliyet raporu kar daðýtým politikasý c maddesi özetle...
c) Þirketin mali yapýsý ve genel kârlýlýk durumu, dikkate alýnarak daðýtýlabilir kârýn en az %20’sinin
nakit ve/veya kaydi pay þeklinde daðýtýlmasý öngörülmektedir. Nakit kar payý daðýtýmý, en geç kar
daðýtým kararýnýn alýndýðý genel kurul toplantý tarihini izleyen ikinci ayýn sonuna kadar yapýlýr.
Faaliyet raporunda yazýyordu.. prensesimiz saðolsun ilgili kararý paylaþmýþ.. telþekkür ederim kendisine..
yasal olarak giriþim sermayelerinin kar daðýtma zorunluluðu var mý bilmiyorum? Diðer taraftan kar daðýtýmýnda kovýrma gibi þansý var mý onu da bilmiyorum.. yapacaðým yatýrýmlar var karý daðýtmayacaðým diye kývýrýr mý acaba.. SPK bunlarýn uþaðý olduðu içün her þeykerine onay verebilir.. kanunen esas görevi yatýrýmcýnýn hakkýný korumak olan bu kurum, her türlü spekülatör, manipülatör ve dolandýrýcýnýn haklarýný itinayla koruyor
daðýtýlacak bi kar yok bu sene 1.7 milyonu daðýtsa ne daðýtmasa ne
geçen sene hem hýsse vermiþti hemde para
Aðamýdýr ne halttýr bilmem ama bu sefer gerçekten ayýp etti. Beklentimi boþa çýkarttý. Özsermayesini yitirmiþ, zarar eden, tuvalet kaðýdý olmayacak hisseler prim yaparken yatýrýmcýsýný piyasaya ezdiren, 86 dan 105 e çýkan bir borsada kaðýda sahip çýkmayan bir yönetimden giriþim sermayesi þirketi olmaz. Kaybolan güvenda kolay geri gelmez. Bir daha sermaye ihtiyacý olduðunda bedelliye katýlacak yatýrýmcý arar. Kaðýdýnda borsada pul fiyatýndan savrulur durur. Kademeli olarak çýkýyorum ben. Yolunuz açýk olsun.![]()
![]()
![]()
Yer Ýmleri