Günaydýn. Bankalarýn tepkisine hazýr olanlar. Ýyi eðlenceler.
Günaydýn. Bankalarýn tepkisine hazýr olanlar. Ýyi eðlenceler.
þeçimden sonra geliyorum kaçma bir yere...
25.03.2019 - 25.03.2019 tarihinde HEDEF GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 1,13 - 1,13 TL fiyat aralýðýndan 50.000 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte HEDEF GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 25.03.2019 tarihi itibariyle %28,59 sýnýrýna ulaþm
Çok hýzlýsýn...
2018 aðustostan beri taþýyorum dayým.. adamýn taktiðinin bu olduðuna inanýyorum.. iþ ahlaký olmayan bir adam haremaðamýz.. yatýrýmcýya da kazandýrayým gibi bir derdi yok.. iþi gücü katakulli.. geçen seneki 6. Aylýkta açýkladýðý yüksek karla 2 lere çektiði fiyattan malý küçük yatýrýmcýya yükleyip üstüne bedelli patlattý. öyle büyük düþündüðünüde zannetmiyorum.. %10-15 lik marjlarla milleti ütme derdinde olan ahlaksýz bir adam bana göre.. ara dönem bilançolarýnda manipule ettiði iþtirak hisselerinin sanal karlarýyla yüksek fiyattan malý küçük yatrýncýya taþýttýrýp sene sonunda sanal karý sýfýrlayarak malý küçük yatýrýmcýdan ucuz fiyatla almaya çalýþan bir hokkabaz sadece.. onun için her üç ayda bir %15 veya %20 lik marjlarla milleti ütüyor.. çapý bu kadar olan bir tip malesef.. iyi niyetli olup olmadýðýný temettü verip vermemesinden görebiliriz.. eðer milletin elinden yeterince topladýysa temettü daðýtarak parayý cebe indirir.. yeterince toplama gibi bir derdi yoksa zaten %20 lik küçük hareketlerle ütmeye devam eder.. neden buradasýn dersen dayý %20 lik hareketini bekliyorum paramýn alternatif maliyetini de çýkarttýktan sonra þeytan görsün haremaðasýnýn yüzünü
Yer Ýmleri