-

Originally Posted by
Viop&
Kapa haber gönderecek kadar olmadı mı daha
azkalmıştı ama 106 dan aldıklarımı 110 dan verdim 
prensese özendim
-

Originally Posted by
bdayım
azkalmıştı ama 106 dan aldıklarımı 110 dan verdim
prensese özendim

Ben vadelide vurkaç yapmayı tercih ediyorum;hisse de stabilim...
-

Originally Posted by
bdayım
zannedersem parasal destek olmuş şirkete zamanında ödemeyi alamayınca hısseleri ipotek altına almış olabilir
egcyo nun defter değeri 0.47 hısse 0.14 ten işlem görüyor şirketi satın alırmı bilmiyorum
Dayı benim lafima gelebilirsiniz her an. Ben ekiz dedim onlar egcyo dedi. Zamanla bi batis ve alis izlenebilinir.tabi buna daha bir yıllık süre var.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
-

Originally Posted by
bdayım
eğcyo zor durumda olan bi şirket özsermayesi 10.323.725 lira tam ağalık bir şirket alırmı bilmem
Tam benim dediğime geldin dayı.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
-
DGKLB daha iyi hem kalite hem satışı kolay neyse.
-

Originally Posted by
Viop&
Batık şirketleri almak girişim sermayesi şirketlerinin işine yaramaz,senden topladığı bedelliyi orada *** etmesi anlamına gelir;yeni kurulan,hızlı büyüyen,sermaye ihtiyacı olan karlı şirketler şuan büyümek için kredi kullanmayı tercih etmezler,bu tarz şirketlere yatırım yapması lazım...
Ya nasıl yaramaz siz avrupa abd acısından mi bakıyorsunuz anlamıyorum. Turkiyede batik sirket almanın ne kadar kazançlı bir iş olacağına bakmanızı tavsiye ederim. Özellikle Turkiyede batik şirketler kurtulsun diye borçları kapatılsın diye ne kadar kolaylıklar sağlanıyor alanlara bi araştırın derim.
-

Originally Posted by
komutan logar
Tam benim dediğime geldin dayı.
komutan egc den hısse alınalı 6 ay olmuştur senin dediğine gelmedim
-

Originally Posted by
Bülent66
Sirket satin alacagina once kendi donunu toplasin.
Donunu toplayâcak neyi var mis?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri