Ben de artýk bir þeyleri anlatmayý/tartýþmayý býrakacaðým bu konuda son mesajýmdýr. Matriks'in çalýþtýðý 13 inchlik ekranda gördüklerinizi -ki matrksi olan herkesin gördüklerini- burada anlatarak -ki diðer yatýrýmcý dostlar için iyi bir þey yapýyorsunuz- sadece maçý anlatan spiker gibisiniz... Çoðu zamanda 2 gün sonradan banttan anlatýyorsunuz. Olan olmuþ bitmiþ. Bana diyeceksin ki sen ne yapýyorsun, ben taþýmayýn bu hisseyi diyorum. Çok net. Ben taþýrým, acemiler uzak dursun diyorum. Hele sadece matrikse bakarak bu hisse taþýnmaz diyorum. Mesela Katar ortaklýk sürecini bilmiyorsan, neden baþlayýp neden bittiðini takip etmediysen, bu hissedeki tahtacýyý bilmiyorsan, IDEAS ve SEYKM'i de sadece ekrandan takip ediyorsan uzak dur diyorum. Ideas 9->30->15 hareketinin fiktif bilanço (Hans Bey sýk sýk anlatýyor o tarafýný zaten) hareketi olduðunu bilsen de arkadaki diðer yaþananlarý bilmiyorsan da kaybedersin. Ben biliyorum muyum, bilmiyorum, ama orada bir þeyler dönmese -fiktif de olsa- bu bilançoya piramit normalden geç çakmazdý diyorum. Ama sen herþeyden eminmiþ gibi a1 kapital'den ilk vuran patron dersen, git genel kurulda direk yüz yüze sor derim... Neyse, benden sadece bu kadar, arada uyarmaya uðrarým. Kaptýrmayýn bu hisseye kendinizi. Ben yaptýðým iþlemleri yazarak insanlarýn moralini bozmak istemiyorum, 2 yýldýr takip eden adama þurdan sattým demek küfretmek gibi. Ama þunu diyorum, yýl sonu maliyet hedefim var, nominal altýnda maliyetli olacaðým.Bu al-sat yapacaðým demek, ama belki de bir gün terste yakalanacaðým uçup gidecek, ya da maldayken çakýlacaðýz.Bilemezsin..
Þirketin borcu yoktur, defter deðerinin altýndadýr, baþarýlý yatýrýmlar yaparsa daha iyidir,bardaða þurdan baktým doluydu, boþtu þuydu buydu. Bir de enteresan bir yatýrýmcý kitlesine sahip, ya da baþka deyiþle çok sayýda KY'ye takmýþ bir þirket olduðundan tüm forumlarda ilgi gören bir hisse olduðunu kabul ediyorum. Bu gerçek bile hisseye temkinli yaklaþýlmasýný gerektirir. Hele bundan sonra bir de aracý kurumu olacak ki, artýk onunla baþetmek daha zor olacak.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri