prenses tahtaya sahip çýk býraz dýþarýya çýkmam gerek![]()
Dayý sürekli bir saldýrý modundasýn. Kýzacaðým bak, sonra yine ceza alýcaz. Ben Namýk'ý tanýyorsam bedelsiz bedelli yapar diyorum. Önce bedeliz, sonra bedelli. Nasý istiyorsan öyle davran. Dýþarýda %49 var. Anormal bir halka açýklýk yok. Ama kontrol dýþýnda. Bence önce toplar, sonra daðýtýr. Çok süre geçer ayrý, bugunden yarýna olacaklarý konuþmuyoruz. Ama daha dün aldýðý þirketten sana ekmek çýkartmaz, çýkartýrsa da burnundan getirir sonra.Bence tabii.
þirket telefon numarasý 0216 5575790 aradým azönce,yatýrým iliþkileri departmanýndaki arkadaþla görüþtüm 29 milyon küsur kar açýklamýþ karýný %615 arttýrmýþ þirketin deðeri bu fiyatlar da olmasý normal mi diye soruyorum,duvardan ses geliyo adamdan gelmiyo bu ne kepazeliktir...namýðýn telini ver bari ona sorayým dedim...mümkün deðil veremeyiz diyo .bence bu hisse piyasada ki lot sayýsý 25 milyona düþmedikten sonra bu seviyelerde takýlýp kalcak...
Ses gelmiyorsa sen bizim Süleymanla görüþmüþsündür.![]()
Hadi emekçiler 1 Mayýs için iyi bir ay kapanýþý yapalýmda akþam güzel bir yemek yiyebilelim....
Sana diyeceði laf halka açýk bi þirketiz fiyatý alýcý satýcý belirler biz karýþamayýz olur.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri