Originally Posted by
hans
Üstüme alýnmalýyým bilemedim ama düþenin halinden anladýðým içün gözlemlerimi paylaþýyorum.. kaça çýkýp çýkmadýðýnýda bilmem.. geçen sene kendince borsayla ilgilenen bir arkadaþýn þöyle kar açýkladý böyle kar açýkladý 4 lirarý tekrar görecek gazýyla fazla incelemeden 1,75 lerden aldým.. dayýnýn her daim vurguladýðý gibi mali verilerinin iyi olduðunu görerek beklemeye baþladým.. diðer deyiþle malý taþýmaya baþladým.. arkasýndan çok ahlaklý ve iyi niyetli þirket sahibinin bedelli kararýyla açýklanan yüksek karýn millete mal yedirme operasyonu olduðunu tecrübe ettim.. kafemeli olarak 1,6 a oradan 1,5 ye düþürdü.. bu arada ayda bir %10 prim yaptýrarak gidecekmiþ beklentisi yaratarak yeni kekler buldu.. hiç bir saman bir önceki tepeyi aþmadan düþtükçe düþtü. Bedelli muhabbetiyle 1,06 ya kadar getirdi. Oradan 1,25 e gelen hisse bir sabah ansýzýn 1,35 tavanla açýldý.. geçirmeye þtinayla devam edildi.. sonra 1,25 i geçemedi uzun bir süre.. sonra çakma bilançoyla bir geçirme daha.. 6 aylýkta çakma karlarýn yok olduðunu göreceðiz.. sonrasýnda alttan toplama operasyonu
Yer Ýmleri