O kazancýný ayný patron gibi al sat yaparak yaptýn deðil mi dayý? Bu alým satýmlarý yaparken stratejini paylaþsaydýn keþke dayý..
bak sayýn hans eyupsabrý strateþimi uygulamýþ demekki kaç defa yazmýþým yaaaaa bi özürde burdan bekliyorum yoksa yýne bana iftýra attýðýný sayacaðým
Merak etme dayým borsa cahili olmamýza raðnen o kadarlýk prensibi biz de biliyoruz.. hani bilanço þu kadar iyi ya da kötü gelecek þu fiyatlardan satýlýr þu fiyatlardan alýnýr gibi tavsiyelerden bahsediyorum.. hani ben patronun temel stratejisinin beklenti yaratýp %10-20 lik marjlarla milletin eline mal verme stratejisi olduðundan bahsettiðimde borsayý bilmemekle nitelendiðin ve patronun bu kadar malý boþa mu aldýðýný iddia ertiðin fiyat hareketkelrrini oaylaþsaydýn ya diyorum.. biz cahiller de yaratlansaydýk ya dayým.. enayi gibi bekledik kaç kere 1,30 hareketlerinde
ben elimden gelen herþeyi yapýyorum küçük yatýrýmcý adýna
pramitten alýmlar geldiðinde sanki bir kedi gördüm dediðimde hýsse 112 lýraydý
yoksa kim bilebilirdi içinizde kedi geldiðini siz anca
2 gün sonra kap a haber düþtüðünde öðrenirdiniz patronun hýsse aldýðýný
son bilançonun geldiði gecenin sabahý 1.30 lardayken hýsse kedi satýyor 930 bin lot sattý
diye yazdým daha ne yapacaktým
günahýmý alma derim kaldýramassýn sonra
bana cevap yazma zamanýný patron hangi aracý kurumlardan iþlem yapýyor a harcasaydýn çok baþarýlý olurdun sende bu kapasite var sayýn hans
Sayýn hans
Sayýn baldayý bu bahsettiðin stratejileri de veriyi. Ornegýn hedef en son 1050 yý gordugu dusus trendine burada mesaj psylsmýstý. Sayýn prensese yazmýþtý. 1120 deger demýstý. Ben o gun 50000 lotla burdaydým. Sattým ve bekledým. Ky dusunmek budur..
Yer Ýmleri