bu yüzden sana kýzýyorum komutan önce bileceðiz sonra yazacaðýz
bu yüzden sana kýzýyorum komutan önce bileceðiz sonra yazacaðýz
Dayý sen mi haklýsýn þimdi 🤣🤣🤣🤣
satýn alma paritesine görede fena deðiliz vesselam
Tüm ürünler oranýn geçimine göre ucuz et fiyatýný zaten bahsini bile açmýyorum. Ha ev konusuna gelirsek tabikii kira yüksek olacak tabikii ev fiyatý yüksek olacak adamlarýn topraðý DEGERLI. afrikada asyanýn bir çok ülkesinde kiralar maaþlarýna göre uygun. Hatta bizim ülkemizden örnek vereyim neden istanbulda ev kirasý yüksek iken konya da ucuz ise iþte ayný sebepten avrupa da kira ve ev fiyatý yüksek. Adamlar her bos yere bizim gibi ev yapmýyorlar. Hatta gecekondu yapmýyorlar. Adamlarýn topraðý istanbul kadar deðerli bizim ülke konya ovasý gibi istediðin yere dik binayý.
komutan sidik yarýþýný býrak ital muz 14 lira git yerlimuz ye 6 lira
biraz küçük ama daha lezzetli
Yýk bakalým gecekondularý yap herkese göre alman binalarý bak bakalým kiralar ev fiyatlarý ne oluyor. Almanya kadar yeþil alan yap bina yeþil alan oranýný yap her daireye bir araba otoparký yapýlsýn türkiye de gel o zaman bana ev kiralarini karþýlaþtýr dayý. Turkiyenin çoðu gecekonduda bunlar gerçek binalara alýnýrsa o zaman gör ev fiyatlarýný. Bizim topraðýmýz deðersiz.
2010 dan beri yerli mali kullanýyorum ithal muzun tadýný bile unuttum. Almanlar yerli muz yitirmediði icin yazdým. O bizim ülkenin bi özelliði yerli muz yetiþmesi. Hem yerli muzda 6 lira deðil sen bayadýr ya yerli muz yemiyorsun yada pazara çýkmýyorsun yada anamurda muz bahçeniz var satýþ fiyatýný yazýyorsun.
Yer Ýmleri