yýllar önce babama kýzdým iþi býrakýp küçük sermayemle manav dükkaný açmýþtým
2 yýl o iþle uðraþtým güzelde paralar kazandým babam kalp krizi geçirince
devredip iþin baþýna geçtim tekrar ..komutan kýþýn kiþ buyunca yediðimiz
muzlar hep seraydý yaz ayý geldi bu dönem seralarý millet bozar
güneþ enerjisinden yararlanýr maliyetleri düþer enerjiye para vermezler
muz un en kýt ayýdýr mayýs ayý hatta þuan yerli muz bulmakta
imkansýz gibi biþeydir 20 gün önce 6 lýradan almýþtým
sidik yarýþýna gireceðine az biþey bilgi sahibi ol bu adam nedemek istiyor
ne muz muþ be nereden örrnek verdim 2 gün önce kýraz aldým 22 lýra
1 ay sonra 8 lýra olur bilmem anlata biliyormuyum ahey aheyyy aheyyyy
Komutan bugün biraz gözüme girdin.
Dayýnýn söylediði tek þeye katýlýyorum, ya da katýlmak istiyorum belki de, dua edelim terorist bir saldýrý olmasýn da, bu yaz turizm yüzümüzü güldürsün de, Ekim'e kadar buralarda oyalanalým. Alt tarafta seçim öncesi ve sonrasý duruma göre 5.50-70 beklenti.
Amaaa þunu unutmayýn, hazinede para mara yok. Bu hale düþürenler utansýn, destekleyenler de.
hahaha bozacýnýn þahýdýde þýracý olurmuþ![]()
6.22 önemliydý onun altýna inmeli yoksa 6.60 kaçýnýlmaz olur
diþarýlarda trump þe... yüzünden alkanlara boyanmýþ
ben merkezden mudahale bekliyorum yapmalý bunu
kýsýtlý rezervlere raðmen yapmalý bunu rýsk alarak
dolarla baþa çýkamazlarsa ne enflasyonla nede faizlerle baþa çýkabiliriz
2019 yýlý da kayýp yýl olarak tarýhe yazýlýr
komutan bu fýyatlardan ben asla dolar almam bi dünya rýskýmýz olmasýna raðmen
hatýrlarsan gram altýn demiþtim en çok o kazandýrdý onunda satma vakti geldi
azar azar kademe kademe vereceðim yarýndan sonra gram altýnlarý ytd.
bu 3 yazýyý perþembe günü yazdým
býnlerce takýpçisi olan biri bile bu öngörüyü yazsa heykelini dikerlerdi![]()
Bizim insanýmýzdaki aç gözlük baþka millet de var mý tamam ekonomi çok iyi deðil ama buna sebep olan da yine insanýmýz kimse bende dahil elini taþýn altýna koymak istemez. Ama eleþtiri oldu mu hop oradayýz. Herþeyi devletten bekleriz anca. Elimizdekinin kýymetini bilmeyiz. X partisi gelir o þunu yaptý bunu yaptý in aþaðýya. Y partisi gelir o þunu yaptý bunu yaptý in aþaðýya... ülke bana göre bi piramit en tepede devlet var en aþaðýda halk var taban bozuksa yukarý da bozuk olmaya mecbur. Yukarý çýkan tabandan gelmiyor mu??? Önce taban deðiþmeli ama niye deðiþsin birbirimizi yemek daha güzel deðil mi? Biri der ben þunu yapmak isterim þu olsun diðeri de þu olsun. Bi sürü örnek verilebilir buna ama burayý iþgal etmeye gerek yok. Üretmeden ihracaat yapmadan bi yere gelemez ülke... ticarete ilk giren hemen sahtelarlýðýný öðrenirse iþin daha çok sürünürüz bu ülkede. Devlet traktör kredisi verir çiftçiye gider oðlunun çeyizini düzerse o para ile daha çok yeriz Çikita muzu... anlayana...
Gerçek olan bu dayý aç gözlüyüz yokluk bizim için çekilemez sevgili tribi gibi. Dört dörtlük kimse yok sonuçta kul’uz hatalarýmýz olur ve olacak. Ama Bi þahýs 10 icraat yapsa 7 si iyi olsa yine de sýrf muhalif olmak Ýçin yok efendim gitsin yapamýyor ülke mog a döndü. Eee gitsin de gelecek olan ne yapacak ? Avrupa yý örnek veririz orda þöyle böyle diye. Hangi Avrupa ya da Amerika ülkesi Türkiye yi seviyor Allah aþkýna. Ýlerlememizi isteyen bi dýþ ülke gösterin mertçe. Sistem belli kapitalist sistem elinde para olan güçleniyor ve sömürmek istiyor. S400 ü meselesin de ülkemden bi grup çýkmýþ almasýn diyor bi grupda alsýn efendim diyor. Dýþ basýna bakýyorum en baþta ABD karþý alamazsýn diyor çok sevdiði için mi patriot verelim diyor Türkiye ye acaba! Alýnca Ne zararý olacak ABD ye diye bakan Yok olaya vatandaþýmýzdan. ABD kimyasal silah yapar ama Ýran a gelince dur! Avrupa hep örnek verilir ama bi kaþýk su da boðmak ister bizleri buna emin olun. Önce ülkemiz deki içimizi karýþtýran kafasý karýþýk olan insanlarýmýz bilinçlense biz Zaten ilerleriz de iþte o günler gelir mi acaba... vatandaþýn tek Gaye’si gereksiz laf ve icraatler için þak þak baþka bi þey Yok. Onun Ýçin iþini yürüten yürütüyor biz burda ne kadar laf kalabalýðý yapsak da... rahmetli Muhsin Yazýcýoðlu þöyle bi sözü vardý onu da yazayým þuraya ama algý yaratmak deðil derdim bilinsin de 😀 “hani o desteklediðiniz siyasi partilerin vekilleri Meclis kürsüsünde birbirlerine olmadýk laflar sayar Sonra Meclis yemekhanesin de karþýlýklý kahkaha atarak yemeklerini yerler” taþýn altýna elini koyanlar varsa beri gelsin bana göre desteðim onadýr bu da benden olsun 😉
Yer Ýmleri