boþ ver burasý sýyaset yeri deðil biz iþimize bakalým
boþ ver burasý sýyaset yeri deðil biz iþimize bakalým
9 yýldýr yerli mali kullanarak her türlü urteime destek vererek hiç üzerime alýnmýyorum. Çok þükür hepinizden daha fazla yerli mali kullanýyorum. Kola fanta sigara vs içmiyorum. Ben üzerine düþeni yapýyorum. 6.60 kaçýnýlmaz olur demissin dayý bakalým 6.60 olmayacak mi? Heykelimi dikerler dediðin þey ons altýndan kaynaklanmadý dolar artýþýndan kaynaklandý. Ve ayný þeyi ben dedim. Yarýn 6.08 ý geçmezse yada yeþili umut verici olmazsa bende vereceðim altýný. Bunlar icin cidden heykel masrafýna bence gerek yok dayý.
Ayrýca " bozacýnýn þahidi sýracý" hiç güzel bir laf deðil. Ahanda yazýn bi yere o çanak ta-mam-la-na-cak. 6.60 i hikaye olarak okuturuz.
Dayý sen bu iþi biliyorsun gibiHdfgs pasta da ky da Ne kadar mal kaldý bi zahmet cevap verir misin ?
![]()
10 demiþssin 7 demiþssin, toplayýnca 17 yapýyor. 2002-2019'da 17 yýlda, sýrf muhalif olMAMAK için türlü taklalarý atanlar gibi konuþmuþsun. Gelecek olan ne yapacak denmez, çünkü gelmeden bilinmez. A1 capital kafa ekibi Info'ya geçti.. Info kesin iyi olacak veya A1 batacak diyebiliyor musun? Seçmeden -veya seçilirse göreve gelmeden- bilemezsin.
Cirolix bey senin istediðin veya benim istediðim kiþi veya kiþiler deðil mevzu. Sen koskaca tarla da bi tane taþa takýlmýþsýn. Ben diyorum ki taþý kaldýralým ama beraber kaldýralým. Yoksa kusura bakma giydiðin boxer ý üreten makinayý tamir için veya yenisini almak Ýçin daha çok çalarýz Avrupa kapýlarýný ;) yapan varsa destek var diyorum ben...
Yer Ýmleri