Beyler yeþil yaktirmamiz lazým el atýn biraz.
HÝÇBÝR ÞEY BÝLMÝYORUM, AMA HERGÜN YENI BÝR ÞEY ÖGRENÝYORUM.
Beyler yeþil yaktirmamiz lazým el atýn biraz.
HÝÇBÝR ÞEY BÝLMÝYORUM, AMA HERGÜN YENI BÝR ÞEY ÖGRENÝYORUM.
Tek kademede 500 lot mal. Aracý kurumu olmasýna raðmen sabahtan maymuna dönen patron için kaçýrýlmayacak fýrsat.
Ne kadarý kendinin bilmiyorum ama artýk tartarak alacak![]()
GK yý bekliyoruz...![]()
![]()
Gk dan ne bekliyorsunuz çok merak ediyorum.. hisseye olumlu ya da olumsuz yansýyacak hangi karar genel kurulda alýnacak? Kar daðýtým kararý mý? Nedir anlamadým.. seykm’in satýþý gibi bir karar bekleniyorsa gk’nýn onayýna ihtiyacý olduðunu zannetmiyorum.. yönetim kurulunda bu yetki mevcut.. GK lafý dolanýyorda dolanýyor ortalýkta hangi derde deva olacak ondan bahseden yok.. cidden bir beklentiniz varsa paylaþýn
Genel kuruldan hisseyi yataydan kurtaracak bedelli bedelsiz yeni ortaklik vb hareket getirici þeyler beklemekteyim. Amma emin degilim patron da genel kurul yapmak istemiyor galiba :-)
Bize kötü haberler lazým diger türlü patron her geleni tokatlama derdinde. Yada bedelsiz gibi bedelli gibi yada sirket birlesme ortaklik gibi haberlerle yukarilari görmesi lazim. Topladigi malý bosaltmak isteyecektir ancak hdfgs tmsn olma yolunda emin adýmlarla ilerliyor. Keske dar bant yatayda kalsaydi.
Yer Ýmleri