Hadi patron 1,20 ye de gnder bir 100 lot. Bugn de l geirelim.![]()
Hadi patron 1,20 ye de gnder bir 100 lot. Bugn de l geirelim.![]()
Day bey ben ihtimallerden bahsediyorum.. ideastaki mevcut ilem hacmiyle kap a bildirilen yaklak 100 k sat ve ncesinde yaplan satlarn alcsn merak ediyorum.. mantkl bir yaklamla hi bir yatrmc bu kadar s katta 100 k al yapmaz.. o zaman u soru akla geliyor.. acaba bu enayi kim? Bence halka ak irket olan ve bedellideki paras akta olan hdfgs.. sen katlmayabilirsin ana mmkn deil gibi ok kesin ifadeler kullanyorsun.. ayn ifadeleri komutana karda hakaret ederek kullanmtn ideas 10 tl nin altn dmez. Aann iine gelmez diyerek.. 10 tl nin altna dtndede mala alc ktm verecek tabi diye yorumluyorsun..
Haremaas neden 6 aylktaki kar drmek istiyor soruna gelecek olursak buna ilikin tahminimi defalarca yazdm.. bu adamn niyeti kapd gtrmek falan deil.. 2 ayda bir yaklak %20 lik marjlarda oynaarak ky ddkleme stratejisi gdyor.. elindeki en byk koz ise rahatlkla maniple edebildii ara dnem ve dnem sonu karllk durumu.. 3 aylkta yaratt sanal kar ile 1,30 ve 1,35 lerden milletin eline verdi.. imdi onlar toplama zaman.. ay sonuna doru endeksin gidiatna gre belki bir hareket daha yaparak 1,30 lara ekip oradan milletin eline verecek.. 6 aylkta ise neredeyse kar sfrlayacak mali katakulliyle 1,10 lardan kapd yerine koymaya alacak.. 35 milyonu ylll %24 gibi yksek faizde deerlendirip kemiksiz kar elde etmek varken portfy yatrmlarna ynlendirdik aklamad bana iyi niyetli gelmiyor.. zaten adam ..sizin teki.. irketin lehine olacak bir portfy yatrm yapacan dnmyorum. Adam bedelliyi nceden planlanm irket alm iin kullanacana faiz almadan 1 ay paray bota tutuyor sobra 3 ay vadeliye yatryor.. bedelliden 8 ay gemesine ramen hala bir giriim sermayesi aksiyonu yok.. paray ne yaptnda aklamyor.. bu hareketleri bana iyi niyetli gelmiyor.. esasnda kolay yolu var renmenin.. day bey sen genel kurula katlan ortaklardan birisisin. Bizi temsilen prtfy yatrmn hangi hisselere yaptn sorup rensen ve bizimle paylasan duacn oluruz
Day bey ben ihtimallerden bahsediyorum.. ideastaki mevcut ilem hacmiyle kap a bildirilen yaklak 100 k sat ve ncesinde yaplan satlarn alcsn merak ediyorum.. mantkl bir yaklamla hi bir yatrmc bu kadar s katta 100 k al yapmaz.. o zaman u soru akla geliyor.. acaba bu enayi kim? Bence halka ak irket olan ve bedellideki paras akta olan hdfgs.. sen katlmayabilirsin ana mmkn deil gibi ok kesin ifadeler kullanyorsun.. ayn ifadeleri komutana karda hakaret ederek kullanmtn “ideas 10 tl nin altn dmez. Aann iine gelmez” diyerek.. 10 tl nin altna dtndede “mala alc ktm verecek tabi” diye yorumluyorsun..
sayn hans ihtimallerden bahsediyorum diyorsun
1. hedefte son almlarla kap a yaplan haberlere gre % 30 pay a ulatm diyor
2.kuzey fonunuda hesap edersek bilinen hedefteki toplam pay % 54 vcarna ulat
4.% maln % 50 sinden fazlasn elinde bulunduran patron kendinimi kazklayacak
5.sana bana 1 giren aaya onbin girer bu mantkla bu adam tambir salak olmal
6 ideasta patron kuzey fondan satyor hedeftede kuzey fon alyor
yapma Allahakna durum buyken muhasebe iiyapan birisi byle sama
ihtimallerde bulunamaz .
6
“ideas 10 tl nin altn dmez. Aann iine gelmez” diyerek.. 10 tl nin altna dtndede “mala alc ktm verecek tabi” diye yorumluyorsun..
gerekten inanlmazsn yazm u ekilde 10 lrann alt aann iine gelmez dedim
o yorumu yaparken aylar nce idi . ideasta aa mal satamad iin takaslarda
bir deiim olmad iin dedim vede ideas 10 lralardan 17 lralara kt
tekrar 10 lraya dt oradan tekrar 13 lraya kt
13 lralardan d balad 11 lraya gelince tekrar ykselecek diye yatrmclara
mal kakalad yatrmc pisikolojisi devreye girdi malyet dreyim diye mal alr
dtke alr alrda alr buda aann yapmak istedii eydir ve zaferiyle sonlanr
aklamam umarm bu defa anlamsndr
aselsan gibi bir hisse 47 lralardan 17 lraya derken benim ideas 10 lrann
altna gelmesi aann iine gelmez dememi anlata bilmiimdir sana ve komutana
dahada anlamazsanz yapacak bieyim yok bol kazanlar.
ideas 10 lradayken 10 lrann alt aann iine gelmez dedim 17 lray grd
kp birileri gibi ben dediydimdi demeliydimki heykelim dikilsin
sonra byle yazlara muhatap oluyorum borsay bilmiyorsan sor bilen cevaplar
Son dzenleme : bdaym; 21-06-2019 saat: 06:52.
benimki neye benzedi bugn yamur yamaz dedim
2 ay sonra yamur yanca han yamur yamayacakt
gelde cevap ver ondan sonra day sert yazyor dayda bir insan
ideas n dnn vede seykim in ykseliinin bende senaryosu var ama
bunu seykimin 6 aylkda gelecek kar aklayacak![]()
day bey sen genel kurula katlan ortaklardan birisisin. Bizi temsilen prtfy yatrmn hangi hisselere yaptn sorup rensen ve bizimle paylasan duacn oluruz
unutuyordum az daha
uan tatildeyim bugn istanbula dneceim 15 gn istanbulda kalacam
15 gn iinde genelkurul yaplrsa mutlaka genelkurula gideceim vede
mutlaka soracam burayada yazacam dua edecekseniz duay karmam
15 gn iinde genelkurul olmaz ise yapacak bieyim kalmaz
nk tekrar tatile tekrar kacam
Yer mleri