Senmi bilmen ?????
Senmi bilmen ?????
Hacimsiz iþlemler . Biri girdi bende varým dedi . Gücü yetmedi 1.25 hacimli kýrýlsa bir ümit dogardý . Beklemeye devam . Patron top çeviriyor . 6 aylýk da ne dönecek . 2 hafta faiz geliri . Þirket saðlam patron yamuk . 20.02 .2019 dan bu yana 7 denemesi bir defa kýrmýþ 26.04 de mal boþaltmýþ . O günden bu güne al satla solcan toplamýþ . Yarýn belli eder kendini .
sayýn ferdi dünkü hareket patron tarafýndan yapýlsaydý iyimser tarafta olurdum
bilakis 125 te patron tarafýndan önü kesildi . yýnede biþeyler demek için erken
seykm in taban kapadýðý bir günde yukarý hareket ?
yükseliþ iþime yaradý o ayrý mesele
126 üstünde 2 gün kalýrsa iyi yoksa geldiði yere geri döner ytd.
Dayi gordum sattýðýný:-) tesekkur ederim bilgilendirme icin :-)
21/06/2019 daki yazýmý dönüp dönüp okuyun dayý bey.. 6 ayloktaki 0 kar veya zararýn süprizini hazýrladýðýný bunun içinde ay sonuna doðru endeksin gidiþatýna göre 1,30 lara doðru bir hareket yapýp mülletin eline verme stratejisini hayata geçirebileceðini söylemiþtim. Sonrasýndada gelen kötü mali tabloyla kaðýdý düþürerek 1,10 lardan yerine koyabileceði tahminimi ifade etmiþtim... arkasýndan bakmam için 1,30 larý bayaðý geçmesi lazým.. bu durumda senin iddian kötü geleceði aþikar 6 aylýklara raðmen kaðýdýn 1,50 lere gideceði öyle mi? Gerçi sen hemen “ben öyle bir þey demedim iftira atma” cevabýný yapýþtýrýrsýn.. hiç bir zaman net bir strateji tahmini bulunmadan sadece aða bu kadar malý boþa mý topladý argümanýyla acaip gidecek beklentisi oluþturan sübliminal mesajlarýný paylaþýrsýn.. buyur dayý bey biz kumda oynayanlar olarak senin engin bilgi ve strateji birikiminden faydalandýr. Bu hareket nereye kadar devam eder sence, hangi noktadan satalým. 6 aylýk kar nasýl gelebilir ve patron bu mali tablolara göre nasýl hareket edebilir.. tahminlerini paylaþýrsan biz fanileri mutlu edersin
Hep subliminal giderse ben onu ima ermiþtim der. Ideas a yuzde 12 artida iken ben þelale yapacak dediðimde 10 tl altý patronun iþine gelmez denildikten sonra 10 tl nin aþaðýsýna indiðinde patron mali millete kitledi oldu. ;) patronun 10 tl altýda iþine gelmiþ oldu. Neyse hans boþ ver biz iþimize bakalým. Giderse üzülürüm yalan yok ama o parayý çýkartacak bir yere geçiyorum. Yada öyle düþünüyorum. yukselirsede saðlýk olsun herkesin bol kazanci olsun.
HÝÇBÝR ÞEY BÝLMÝYORUM, AMA HERGÜN YENI BÝR ÞEY ÖGRENÝYORUM.
Günaydýn. Rüzgara karþý sidik yarýþtýranlar.![]()
Yer Ýmleri