daha öncede yazdým bugün yaðmur yaðmaz dedim
2 ay sonra yaðmur yaðýnca hani yaðmaz demiþtin diyorsun![]()
daha öncede yazdým bugün yaðmur yaðmaz dedim
2 ay sonra yaðmur yaðýnca hani yaðmaz demiþtin diyorsun![]()
Ya dayý neyse herkes gördü sen 10 liaranin altýna inmesi patronun iþine gelmez dedin daha geçenlerde 10 'ün altýna mi sattý diye attýn. Sende biliyorsun ama herþeyi ama herþeyi ceviriyorsun. 10 tl nýn altýna satmasý nasýl iþine geldi þimdi. Ya neyse ben zaten bunada kaçamak cevap vereceðini adým kadar biliyordum. Burada herkes ama herkes gördü. Ne zaman nasýl ceviriyorsun herkes ama herkes görüyor. O zaman diyeceksin ki kardeþim artýk aðanýn iþine gelebilir. Seni dinleyip 10 un altýna inmez diye ya 10 dan alsalar ve ellerinde tutsalardý. Neden uyarmýyorsun arkadaþlar artýk satýn diye. Bende senin info da olduðuna inanmýyorum bana geçen gün sattýðýný yada hala durduðunun fotosunu at. Bende sana inanmýyorum. Ben geçenlerde çok istedin foto attým. Þimdi bana elinde info oldunu veya bugün sattýðýný ispatla foto at. Yoksa hakkýnda farklý düþüneceðim.
HÝÇBÝR ÞEY BÝLMÝYORUM, AMA HERGÜN YENI BÝR ÞEY ÖGRENÝYORUM.
Buraya elinde info olduðunun fotosunu at bekliyorum. Yada bugün sattýðýnýn.
Ya arkadaþ 10 tl nýn altýna inmesi patronun iþine gelmez demek ayrý 10 tl nýn altýna þu an inmez demek ayrý 10 tl ye kadar patron ne kadar satmis buraya atarmisin patron ne kadar ideas satmýþ
O millete verdigini iddaa ettigin 10 un üzerindeki ýdeasi ky ye 5 günde bir anda hemde olumlu bir haber bile yokken nasýl kitledi hemde ky iþtahla aldý öylemi sen anca burada sana kanalarý inandýr.
Sen yenilgiyi asla ama asla kabul etmeyesin benim oglum gibi ayni. bundan sonra sana bana satasmadýðýn sürece asla yazmayacaðým. Yenilgiyi kabul etmek erdemdir erdem erdem.
Patron 5 gün içinde yükselirken hemde olumlu bir haber yokken ky ye kitledi ha vay be gerçekten bu patron baþka patron![]()
Yer Ýmleri