Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 08.08.2019
Genel Kurul Tarihi 20.09.2019
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 19.09.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝSTANBUL
Ýlçe ÜSKÜDAR
Adres Volley Hotel Ýstanbul Nuhkuyusu Cad. Seyit Ahmet Deresi Sk. 34662 Altunizade/Üsküdar-ÝSTANBUL
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Baþkanlýk Divaný Seçimi,
2 - Toplantý tutanaklarýnýn imzalanmasý hususunda Baþkanlýk Divaný'na yetki verilmesi,
3 - Þirket Yönetim Kurulu'nca hazýrlanan 2018 Yýlý Faaliyet Raporunun müzakeresi ve onaylanmasý,
4 - 2018 Yýlý hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn ve Baðýmsýz Denetim Raporunun müzakeresi ve onaylanmasý,
5 - Yönetim Kurulunun kar daðýtýmý ile ilgili önerisinin görüþülerek karara baðlanmasý,
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Þirketin 2018 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmesi,
7 - Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarýnca yýl içinde seçilen yönetim kurulu üyelerinin onaylanmasý,
8 - Þirketimizin 2019 yýlýna iliþkin baðýmsýz dýþ denetimini yapmak üzere görevlendirilecek kuruluþun belirlenmesi,
9 - Ýliþkili taraflarla yapýlan iþlemler hakkýnda bilgi verilmesi,
10 - Þirketin 2018 yýlýnda yapmýþ olduðu baðýþ ve yardýmlarýn Genel Kurul'un bilgisine sunulmasý ve 2019 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi,
11 - Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerinin, yönetim kurulu üyelerinin, üst düzey yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri yakýnlarýnýn, þirket veya baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek nitelikte iþlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi için Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396'ncý maddeleri kapsamýna giren hususlarda yetkili kýlýnmalarý hakkýnda gerekli iznin verilmesi,
12 - Dilek ve Temenniler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
yarýn genelkurul var

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri