Patron hisse oranýný bayaðý aþþaðýya çekip yeni bir bedelli için mal pazarlýyor sanýrým....
Patron hisse oranýný bayaðý aþþaðýya çekip yeni bir bedelli için mal pazarlýyor sanýrým....
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
21.11.2019 'da 1 milyon mal satmýþtý
Bugün tahminim 1.5 milyon civarý mal satmýþtýr. Halka açýklýk oranýný yüzde 50 ve üzerine çekmek istiyor.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Özelden cvp vermiyorum arkadaþlar ne düþünüyorsam burdan yazýyorum. Paramýn büyük çoðunluðu reysaþ, kerevitaþ, iþ finansal kiralama ve alarko gayrimenkul de buradaki portföyüm çerezlik zaten benim mantýðýma göre patron þirketleri bunlar hertürlü alavereye müsait kurumsallýk yok. Bugün mal sattý ama haberi haftaya yollar anlatabiliyor muyum. Saygýlarýmla.
Bugün tarihi bir hacim yaptý sanýrým.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Belkide son silkelemedir
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Adam silkeledi yeni tek baþýna zirveye gitmek istiyor o kadar akþam takaslarý merak ediyorum
Yer Ýmleri