Originally Posted by eyupsabri77 Tam senin gunundu sayýn baldayý dün 311 ortalamayla hepsini verdim , bugün 272 den almaya korktum
Originally Posted by bdayým 11 milyon lot satmýþ patron dün toplamda vay þerrolar vaaayy
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Originally Posted by bdayým dün 311 ortalamayla hepsini verdim , bugün 272 den almaya korktum aynen iyi oynadýlar.
Originally Posted by bdayým kapandýktan sonra patronun satýþ haberi geldi bakalým pazartesi neler olacak Ptesi niye bir þey olsun ki satan sattý. Adamlar aþaðýdan aldý fona, fon iyi kar yazdý. Kendi hisseleri sonuçta býrakacak halleri yok. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by bdayým son yarým saat içindeki hareket inanýlmazdý eksi 4 ten artý 3.5 kapanýþ Aynýsý hubvc de oldu Gedik paylarýný satti Hisse uçtu. Þimdi sýra hedefte olabilir Ytd
Originally Posted by bdayým kapandýktan sonra patronun satýþ haberi geldi bakalým pazartesi neler olacak Akillarinca sattýk deyip ky yi dökecek O kadar hisse satilsaydi hisse taban yerdi yahu Hele bugün yüzde 3 yapmayý býrak hisse toparlanmasý mümkün deðil Ytd
Patron bilançoyu kullanarak satmýþ satacaðýný. Bundan sonra önemli olan alanlarýn ne kadar yukarý süreceðidir. E6603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tanrý TÜRK'ü korusun ve yüceltsin.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=458&page=4268
Forum Rules
Yer Ýmleri