Global uyumlu hareketlerle 1.50 leri belki biraz daha aþaðýsýný gösterecekler gibi. Korona tespit edildi haberi düþerse endeks 90 bin altýný rahat görür ve oradan saðlam bir tepki gelir. Þayet virüs salgýný düzgün yönetilirse havalarýn ýsýnmasýnýn etkisiyle de bist kaldýðý yerden devam eder diye düþünüyorum. Ýþte bu aþamada o dip noktayý yakalamak önemli. Þahsen böyle bir senaryoda 1.40 1.50 arasý dip noktadýr görüþündeyim. 2.80 lerden baþladým tersten sat-al larla yoluma devam ediyorum. Para yarýya indi. Lot biraz arttý. Palaya çalýþýyoz mina köyü.
Bu arada deðerli ballý dayým saygýlar hürmetler. Keþke senin sözünü dinleseydim.
Ve beklenen haber geldi.
10.03.2020 - 10.03.2020 tarihinde HEDEF GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 1,8 - 1,85 TL fiyat aralýðýndan 134.549 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte HEDEF GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 10.03.2020 tarihi itibariyle %21,78 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
patron dünde almýþ 3.10 dan sattýklarýný 183 ortalamayla niye almasýn
patron birilerinin üzüntüsü senin mutluluðunsa mýçmýþim öyle paranýn içine
yiyemezsin sonun hüsran bunu bir gün anlarsýn
neyse alým tarafýnda olmasý hýsse için yinede iyi
Yer Ýmleri