Harsh bey þaka bir yana benim yazdýðým 4 hissenin arasýnda reysas yok dayýnýn dediði gibi çok riskli bir hisse ha cikarmi yukarý bence çýkar ama ele bir verirlerse vallahi 10 yýl sende kalýr.
Ben sýrf müritler girdi diye girmiþtim biraz erkende olsa çýktým zamanýnda aman dikkat edin hubvc reysas rgyo naten bunlar muridli hisseler![]()
patron ekotürkte canlý
Dostlar abiler ablalar kardeþler çok teþekkürler tavsiyeler için lakin benim portföy hepi topu 20 bin TL40 tý 20 kaldý. Geçen hafta iki günde 3 bin TL kar ettim al sat la. Yani kafaya fazla takacak bir durum yok. Þu evde kaldýðým süre böyle gidecem. Sonra hayat normale dönünce bu hisseye full girip ekraný kapatacaðým. Hatta foruma da girmem sanýrým. Sonra bi ara gelir dayýyla seni bulurum komutan. Baþta dedim ya dayýnýn sarý kanat halini bilirim
![]()
Arkadaþlar selam. Bu günkü patronun 1.2 mil. baðýþýnýn reklamý yapýlýrken info sanki HDFGS nin iþtirakiymiþ gbi sunuldu. Bi fikri olan varmý? Ýnfoyu HDFGS ye kaptýrmasýnlar. Bu arada patronun hakkýný teslim edelim iyi reklam yaptý. (sanki ilk baðýþ kampanyasýný baþlatmýþ oldu)
1,78 üzerinde kalmalý.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Böylesine asla acýmam...
https://m.ensonhaber.com/hastaneden-...-kaybetti.html
Yer Ýmleri