Birilerinin iþi de zor be seykimi taban yap ideasi ve Infoyu tavan yap hdfgsyi baskila ve bunlarý bir güne sýðdýr.
ikna edilmiþlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çýkýlýr.
Birilerinin iþi de zor be seykimi taban yap ideasi ve Infoyu tavan yap hdfgsyi baskila ve bunlarý bir güne sýðdýr.
infoyu tavan yaptýðý gibi hdfgs'nin de tavan olduðu günleri görürmüyüz ki...?
Seykim'i Ýdeas'ý Info'yu götürdüðü yerler ortada. Hedef Portföy'ün yönettiði Kuzey ve Doðu adlý fonlarýn getirileri muazzam ve 2020 yýlýnýn en baþarýlý fonlarý.
Gelen ilk çeyrek bilançosunda Hedef Kuzey fonunun elinde Hdfgs'nin %12 hissesinin tamamýný satmasý, halka açýldýðýn %80'nin üzerine çýkmasýna sebep oldu. Umarým patron bir gün Güler'de yapýlanlarýn bir benzerini bize yaþatýr ( halka açýklýk %98 ) tabi tatlý taraflarýný![]()
Hedefimiz o. Bir miktar Soda sanayii bozup geldik. Büsbüyük firmalar da baskýlanýp karý iç ediliyor. Soda 400 milyon ilk çeyrek karý açýklamýþ biz zarar ettik. Bari dedik eski göz aðrýmýza gidek. Hiç deðilse durup durup bir ara hareketleniy onu yakalariz. Hem ucuz da bu fiyatlar...
Arkadaþlar ben tamamýný verdim ama bana göre muhteþem bir hisse 6 olsa zerre þaþýrmam. Kalan arkadaþlara kolay gelsin. Bir laf varya "Benden alanda kazansýn inþallah"
Yer Ýmleri