Adamlar iþi biliyor! Þirketlere Ýþtirak ediyorlar sonra hisseleri çok büyük karla piyasaya satýyorlar.
Adamlar iþi biliyor! Þirketlere Ýþtirak ediyorlar sonra hisseleri çok büyük karla piyasaya satýyorlar.
Güzel bilanço bekleniyor. Sermaye arttýrýmýnýn gerekçesi yeni þirketlere ve sektörlere stratejik yatýrýmlar yapmak olarak bildirilmiþti, bu tip beklentiler ile bu hissenin bu fiyatlarýn altýna kalýcý olarak düþmesi zor, düþerse güzel fýrsat olusturur. Önemli olan hangi rakamlar hedef olacak ve biz o rakamlara ne kadar güçle ulasabilecegiz
POCO F2 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bilanço gelmiþ.
CASPER_VIA_M3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bravo
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
aðam sen ne yaptýn öyle bankamý soydun![]()
Böyle bir tahmin tek kelimeyle tam üstüne bastýnýz, iyi hesaplama tebrikler. Bilançoyu ben de çok beðendim. keþke daha fazla aðýrlýðý hdfgs ye aktarsaydým. Bu kar fiyata güzel yansýyacaktýr mutlaka, beklenti kar ile de bitmiyor. Bedelliden gelen para ile satýn almalarda yavaþ yavaþ gelecektir. Böyle haberlerin geleceðini sadece ben deðil herkes tahmin ediyor. Dolayýsýyla her geri çekilmeyi piyasa fýrsat olarak görecektir.
Ýmzama týklamayý anketi doldurmayý unutmayýnýz.
Yer Ýmleri