ky cýnýn canýna okudular...kagýdýn arzýný arttýranlar deli para kazandýlar ahlak yoksunlugu bu...düþüþ öncesi yatayda 3 hafta takýldý amaç bu düþüþe oynamaktý sanki ve yaptýlar bence bekletip tam düþüþte bak borsa da düþüyor ya agugu agugu hop hop yaptýlar amcasý...mal çýktý büyük ihtimal birileri kontrolü elinde tutan alýp satýyor mastürbasyon sürekli sahne ortasýna boþalmaz umarým...spk bakalým ne yapacak...tüm sosyal medyada yazýþmalarda isyanda ky.
al-sat deðildir.
Son düzenleme : mahal; 01-06-2021 saat: 13:27.
19.04.2019 tarihli bir web sitesindeki bilgi;
Ýnfo Yatýrým Menkul Deðer A.Þ. Hedef Giriþim satýn aldý. Hedef Giriþim Sermayesi A.Þ. sahibi Namýk Kemal Gökalp Ýnfo Yatýrým Menkul A.Þ. satýn aldý.
ÝNFO Yatýrým Kamu Aydýnlatma Platformuna yapmýþ olduðu açýklamada,
"Þirketimiz ortaklarýndan Can Alp, (SATICI) ile diðer tarafta Sibel Gökalp (ALICI) arasýnda Ýnfo Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.'nin 18.467.325.-TL sermayesi içerisinde Can Alp'in sahip olduðu 184.673,25 adet A grubu ve 8.205.326,75 adet B grubu paylarýn pay baþýna 1,91 TL deðer izafe edilmek suretiyle satýþýna iliþkin 19.04.2019 tarihinde pay devir sözleþmesi imzalanmýþtýr. Paylarýn devir bedeli taraflar arasýnda pazarlýk usulü ile belirlenmiþ Bu çerçevede B grubu 1.740.000 adet payýn devri gerçekleþtirilmiþ olup diðer paylarýn devri Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan gerekli iznin verilmesi ile gerçekleþtirilecektir." Denildi.
Þirket hisselerini Can Alp'ten satýn alan Sibel Gökalp Hedef Giriþim Sermayesi Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Olarak görev yapýyor. Sermaye Piyasasý Kurulunun vereceði izin sonrasý devirin gerçekleþmesi bekleniyor.
þimdi 25.05.2021 info nun gmy youtube ta yayýnda kar al kaç diyor borsa düþecek diye bekliyoruz diyor kýsaca izleyenlere "HDFGS ÝLE ÝNFO SAHÝPLER AYNI SANIRIM"
BUNU SÖYLEYEN GMY FÝRMA OLARAK ELÝNDE %200 1 LÝRALIK BEDELLÝLERÝ VARSA EGER ACABA NE YAPTI
01.06.2021 youtube yayýnýnda da borsa dan bahsedecegine daha çok"herþey para deðil bak marmara denizi kirleniyor doga gidiyor çiçek böcek" diyor teþbihte hata olmaz.
brezilya halký aç para verin diyorlar kimse vermiyor(dünya devletleri) hükümetleri bakýyor para verilmiyor gelirleri kötü dünyanýn akcigerleri denilen amazon ormanlarýný kesip tarla açýyor soya ekip domuz yemi olarak amerikaya çiftliklere satýyor o domuzlar da çin deki o manyak nufüsu doyurmaya çalýþýyor...brezilyalý olan yoksullarda tarla açmamýzý dogayý korumamýzý istiyorsanýz karnýmýzý doyurun yor amiyane tabirle kabaca.
þimdi ne alaka diyebilirsiniz parayý yanncýga koymuþ bir millet veya insan güruhu ile aç yoksulluk içindeki insanýn dogaya bu zamanda bakýþý ayný olmaz insanýn fýtratýnda ben yandým dünya yansýn piskozu her zaman vardýr bence...yani sokayým senin dogana der çýkar birisi "param nerde " bak marmara denizi kirlenmiþ "parama ne oldu" doga çok degerli kýymetini bilmiyoruz".aç köpek fýrýn duvarýný deler.
sen merak etme garip yoksul dünyanýn doganýn ana oldugunu deðerini senin anlattýklarýndan daha iyi biliyordur.sen ky alýnan bedelli lere ne oldu onu bi söyle bence.
sürekli uzun vadeli yatýrým diyor yancýlar , bence bizim memlekette hele bazý þirketlere uzun süreli yatýrým aptallýk olur benim açýmdan...banka alan bir yatýrýmcý bile 2008 yýlý araba parasýyla 13 sene sonraki parasýyla oyuncak araba alýr.borsa çok çok düþük dolar bazýnda bu endeks oranýyla.
bugün aþagýlardan konjektüre bakýlýrsa tabana yakýn belki bazen gün içi AO takýldýgý fiyatlardan tekrar alýcýyým ufak ufak bu hissede.birden büyük lokma ýsýrýnca hemen gel gel yapýp yukarý çekiyor sanki fiyatý; sagol ben disiplini elden býrakmam kaçarsan yüzlerce kagýt var býst te.
al-sat deðildir.
Son düzenleme : mahal; 02-06-2021 saat: 09:09.
Endeks'in düþüþünden güç bekliyordu, sanýrým beklediði gün geldi.
hdfgs alalim dedik %17 zarar yazdik..aldigimiz hisse kuruyor..
Yer Ýmleri