güven vermiyor buna ragmen halen senin benim paramla bu gruba ait tekrar bir arz düþünülüyor sanýrým;
bu kagýdýn durumunu görüpte halen bu grubun halka arzý almayý düþünemem bile , tavsiye etmem yanýndan bile geçmem...bu grubun grafigi ticari ahlaktan yoksun bence dürüst degil sanki .
bu kagýt çanak üstü 3,61 lerde fiyat oluþup kemikleþmedikçe diger hiçbir kagýdýna girilmez ...senin benim paramla oyun kurup oynuyor bence; sonrada taklacý ve yancýlarý fake hesaplar sosyal medyada çýkýp %40 içerde zararda olan yatýrýmcýlara sabýrlý ol belki 1-2 sene sonra ana paraný inþallah maþallah geri alýrsýn diyor amiyane tabirle bence.
resmen paraya çöktü 3,40 üzeri çanak üzerine bir çýksa bir allahýn kulu kalmaz oda bence bunu biliyor nakitini niye harcasýn oradan satýþ yerse kendisi dýþýnda alýcý olmayacak ve elindeki nakiti bitirecek ve sanki bu kadar oyun oynayamacak tamamiyle komplo teorisi...
senin benim paramý almýþ kullanýrken kendi parasýný niye baglasýn bu eþþege.
açýkçasý umudum vardý bayram sonrasý onunda içine etti .komik rakamlarla geri alým açýklýyor la o kadarýný bende alýrým týrro.250.000 almýþmýþ 300.000 almýþmýþ bunlarýn hepsi halka arz edip millete çakmaya çalýþtýgýn çogununda elinde kaldýgý hisseler belkide %70 küsürdan fazla halka açýklýkmý olur resmen rezillik topla topla 1 tane bile almam aldýrmam sorana.
al-sat deðildir.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri