þirkete yatýrýmcý iliþkilerine de sordum,bakalým ne cevap verecekler...Tavancý arkadaþýn açýklamasý da mantýklý...dipnotu okuyayým.
þirkete yatýrýmcý iliþkilerine de sordum,bakalým ne cevap verecekler...Tavancý arkadaþýn açýklamasý da mantýklý...dipnotu okuyayým.
Ýtibar kaybedince böyle olur, sen toplarsýn ama kimse tahtanýn yuzune bakmaz.
21 Haziran 2021 tarihinde Yönetim Kurulumuzun almýþ olduðu karar gereðince;
06 Aðustos 2021 tarihinde, 800.000 adet hisse alýmý aðýrlýklý ortalama 2.75 TL fiyattan tarafýmýzca gerçekleþtirilmiþtir.
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
Aynen öyle
Ýþleri güçleri dalavere
Bir de alýyorlar
Tahtanýn yüzüne bakmaz inþallah kimse
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Mali tablolarda yer alan hasýlat kalemi ise iþtirakler ve sermaye piyasasý araçlarýnýn satýþ yada deðer artýþlarýndan oluþmaktadýr."
yatýrýmcý iliþkileri bölümünden gelen cevaptan...
bu sirketin urettigi tek.kuruþ kar yok maalesef
tamamen teorik ve kaðýt üstünde
"bir yatýrým tavsiyesi deðildir"
sanýrým ky üzerine çok mal býraktýlar bu sebeple düþmüþ kalkmýþ hisse vs umurunda bile deðil galiba bence patronun...7 aydýr düþen hisse piyasaya arz arz arz etmiþ soktukça sokmuþ elini cebimize hala sokuyor utanmadan sanki
bedelli den toplanan nakit ve 1,35 adet çarpandan verdigi temettü le millete fena çarptý resmi yoldan belki de...banka faizi vs fýrsat maliyetinide pic etti...
(para nerde, para onun cebinde kagýt nerde tepeden %40 aþagýda PEKÝ para nerede onda peki kagýt nerede patronun cevabý" bir cipsten beklentin nedir caným" "ipimle kuþagým skmle tssagým "![]()
al-sat deðildir.
Elindeki nakitle þirket almasý gerekirken kendi hissesini alýyor. Karý ný nasýl artýracak.
CASPER_VIA_M3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri