Originally Posted by
mahal
sosyal medyada sürekli patron baský kuruyormuþ hisse neredeyse 1 senedir o yüzden düþüyormuþ algýsý var...
bence kimse baský yapmýyor parasý olana verilecek çok kagýt var ve tahtacý patron vs kimse artýk oda zaten elindekileri halen çýkmaya çalýþýyor...bence toplamak isteyen zaten yok...
patron dýþýnda kimse bu kagýdý yukarý süremez ben böyle görüyorum...benim gördüðümde patron bu kadar keriz bulmuþken elindeki parasýný baglamýyor; zaten fazla parasý oldugunuda sanmýyorum...ucuza buradan veren varsa topluyor umurunda bile degil herþey yasal.
info vs diger aracý kurumlardaki oyuncular alan satanlarda belki kendileri .bugün A1 yarýn bank of america ertesi gun diye uzar gider...kervana kattýmý yandýn.
al-sat deðildir.
Daha önce kýsa süreliðine iþtiraklerinin deðer artýþýndan gelecek kar nedeniyle bilanço öncesi alýp satmýþlýðým vardýr. Ancak %80 ini halka açýk olan þirkete patronu bile ortak olmak istemezken ben niye ortak olayým derim kendime.
Patronu baský kuruyor vb konular ky nýn uzun vadeli yatýrýmcý olduktan sonra dile getirdiði konulardýr. Genellikle zirvelerde hisseyi alýr ve stop olamayýp uzun vadeli yatýrýmcý olur bilinçsiz küçük yatýrýmcýlar. Forumlarda, sosyal medyada zirve gördükten sonra þelale þeklinde düþen birçok hissede bu durumu görebilirsiniz.
Birde bunlarýn yönettiði fonlar var, bu fonlarýn içeriklerinde de grup þirketleri var.
En büyük fonlarý nnf, bu fonun portföy büyüklüðü 350 milyon. Bu fon kesinlikle yeni halka arza katýlýr diye düþünüyorum.
Son düzenleme : pit; 12-10-2021 saat: 17:25.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri