Normali 5 TL yani pahalý hisse dahi olmaz eðer 5 TL ye yükseliþ yaþarsa..uzun da mantýklý olaný 10 TL olabilir ytd.
Normali 5 TL yani pahalý hisse dahi olmaz eðer 5 TL ye yükseliþ yaþarsa..uzun da mantýklý olaný 10 TL olabilir ytd.
Çok güzel kapattý seansý hedef giriþim teknik bozulmasýn yeterlidir tek lot satmadan hep aldým bekliyorum kýsmetten ötesi yok temel analiz ve teknik analiz beklentimi yazdým ytd.Hele de 1,çeyrek bilanço açýklansýn daha netlik kazanacaktýr.
Cahiller hala yazýyor bedelli sermaye artýrýmý yapar diye o cahillerle sohbeti kestimsinir oluyorum hala yazýyorlar.
Açýkladýðý 1,çeyrek zarar açýklamýþ ama geçen seneye göre zararda azalma var Favok de iyi geçen senin ilk çeyrek sonucuna göre..2026 yýlý 1, çeyrek sonucu çok kötü deðil tabi net kar olsaydý daha iyi olurmuþ.
Hedef giriþim zaten Ocak ayýnda bugüne düzeltme ve düþüþ yaþýyor öyle taban olacaðýný zannetmiyorum.
Hedef giriþim de yükseliþ yaþama isteði var fakat anlamsýz baský var tuhaf durumlar.
Aç gözlü olmamak lazým bugün net emin oldum kýsmette varsa ilk durak 5 TL ikinci durak 10 TL neyse diyeyim.
Her türlü pislik olacaktýr karakterlerin de var deðiþmez.Zirvesi 6,17 TL diyeyim mevsimler geçmiþ gazýný aldýlarsa yükseliþ kýsa da mantýklý olandýr.Teknikçiler hep katLAmalý gider 10 TL yi katla 50 TL mahalle muhtarý katlarsa 100 TL![]()
Yer Ýmleri