Yüksek kredi borcu ve nakit sýkýntýsýna raðmen o temettuyu verdiði için olmasýn?
E6633 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek kredi borcu ve nakit sýkýntýsýna raðmen o temettuyu verdiði için olmasýn?
E6633 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarýnki temettümüz yatýrýmcýlara hayýrlý olsun...umarým daha yüksek temettü almak nasip olur...ayrýca marketbull tezinizi kanýtlayacak cevaplar vermediniz hala neden acaba...temettüden sonra da umarým bu günlerdeki gibi güzel hareketlerine devam eder...yakýnda gelecek bilanço çok önemli bence...saygýlar..
Temettüsü yatmayan var mý? Garanti'ye yatmamýþ benim..
TÜRK PARASI KIYMETÝNÝ KORUMA HAKKINDA 32 SAYILI KARARA ÝLÝÞKÝN
TEBLÝÐ (TEBLÝÐ NO: 2008-32/34)DE DEÐÝÞÝKLÝK YAPILMASINA
DAÝR TEBLÝÐ (TEBLÝÐ NO: 2018-32/46)
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20180125-7.htm
Bunu yatýrýmcýsý olduðun UFUK yatýrýma telefon açýp onlara sor.Zira ortak olduklarý Kerevitaþ dan dolayý onlar daha iyi bilirler.Yeni yapýlandýrdýlar.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Çok haklýsýnýz her türlü ky.çarpýyorlar.
Grafik mirafik teknik hikaye.
Çok düþtümü alacan çýktýmýda satacan.
Bu yazýyý topiðin birinde birisi paylaþmýþ?Acaba bu kimin yazýsý di mi?
Þimdi ben sana soruyorum bazý hisselerin topiclerinde fiyatlarý en düþükte iken bazý olumsuz yazýlar yazýyorsun neden?Kendini çok zeki mi sanýyorsun ya da karþýndakileri aptal.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri