-
ZOREN
ÜÇGEN YUKARI KIRILMIŞ 1,38 VE 1,46 YENİ DİENÇLERİ
-

Originally Posted by
ksayar
deniz hocam netasa bi bakicaktin hatirlat demistin 7,15 uzeri atarsa demistin. 7,23 kapatti hacimde artti
eva-l09 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
maaliyetin kaç?
-
NETAS
-

Originally Posted by
denizkiraz42
maaliyetin kaç?
Maliyet 15 lerde 6 yilimi yedi yine 15 ortalamayla ciktim takibimde daha almadim
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
zeytinci
İnşaallah kardeşim. Cenabı Allah ım hayırlı bol kazançlar versin.Saygılar
Cümlemize inşallah, saygı bizden.
-

Originally Posted by
ksayar
maliyet 15 lerde 6 yilimi yedi yine 15 ortalamayla ciktim takibimde daha almadim
eva-l09 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
citi haftalıkta ve aylıkta alımda 6,88 stop alırsan gidecek yeri var bu tahtanın bugünkü hali ile.
Ama 6,88 altı stop.
-
2 gün de kozaa ne hale gelmiş, yarın bir atak yapsın artık ,borsa 105 olana kadar koza uyuzluk yapacaktı belliydi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Tagmaç Bey
Gap hemen dolacak diye bir kaide var mı hocam soda bilanço açıkladığında gap bıraktı 2 ay geçti üzerinden hala duruyor o gap. 99 yılında deprem ysşadı bu ülke krizdi o da. O yıl çok geçmeden neden yükseldi borsa deli gibi.
Gap hemen dolacak diye bir kaide yok hocam tabii ki. Ama baskı yaratır. Tek sorun bu değil ki. O kadar koştur koştur gidiyor ki çok garip. Ülkede düzelen bir veri de yok şaşırarak izliyoruz. Belki dolar bazlı tüm hisseler sudan ucuz diye mi rağbet var diyoruz. O da ilginç 15 günde 15k endeks uçtu. İnanılması güç. Dinlenmesiz.
Ha biz nasibimizi aldık mı çok şükür
ama ben valla o kadar rahat olamıyorum. Bakalım dostum İzlemeye devam.
Sent from my iPhone
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri